|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvomočnica in nosečnost
25.1.2008 22:14:40   
tara 14
Mene pa zanima, srečne nosečkeuser posted image koliko vas je pilo krvomočnico in potem dejansko zanosilouser posted image user posted image
želim vam lepo nosečnost.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 26.1.2008 18:03:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRVOMOČNICA IN NOSEČNOST
25.1.2008 22:27:17   
J.L.
Tara jaz sem jo pila v kombinaciji z rmanom, z slednjim sem si delala tudi kopeli. Če sem zanosila od tega, pa bolj dvomim (verjetno je to zgolj naključje), lahko pa poskusiš, zgubiti nimaš kaj. Pa srečno!

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2008 12:13:34   
Zofy
Jaz sem pila 2 meseca, pa nisem zanosila. Pa ne vem, če bi krvomočnica pomagala, ker mislim, da je na koncu pomagalo redno user posted image user posted image .

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2008 12:43:11   
sunny24
jst sem prejšni mesec spila celo 2 skodelici krvomočnice, pa me je ta mesec prijetno razveselil +. Tko, da nevem če je to lih kej pomagalouser posted image , provat pa ni greh, sej nimaš kej zgubit

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2008 15:58:42   
Zofy
Sunny, po moje ni to ampak ker sta pridno user posted image user posted image . Ker krvomočnico naj bi pil vsak dan, da se odebeli maternična sluznica in bi bila zato lažja in bolj verjetna ugnezditev. Baje...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2008 17:29:43   
sunny24
Joj Zofy, pa saj vem da ni krvomočnica nič pomagala. Mal sem slabo napisala. Hotla sem povedat, da ITAK ni to pomagalo, ampak (po pravici povedano izredno malo) user posted image , sam zgleda, da sva v ta pravem trenutku zadela tarčo! user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2008 17:41:45   
Zofy
Sunny, čestitke, sta pa res imela srečo. Midva sva se več kot leto "mučila", pol ko sva se pa enkrat v roke vzela, pa je ratalouser posted image .
V glavnem, pojdi kupit srečko za loto, mogoče kaj zadaneš user posted image user posted image .

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2008 18:32:12   
sunny24
Jst in loto pa ne greva skupi....Se je loto skregu z mano že ko sem bla mala, pa noče več ratat moj prjatu!!!! Pa še rajši mam to nagrado (beri user posted image ), kot pa dinčke od lotota, tko, da jih lahko kar obdrži!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2008 21:16:11   
tteeaa
Moj nasvet za tiste, ki želite zanosit: pojdite na počitnice in se prepustite počitnicam, ne mislit na to, da želite narediti otroka.

Pri meni je ratalo, pa sploh ni bilo načrtovano in po vseh preračunih datumom se takrat pa res ne bi smelo "prijeti!user posted image  No, pa se je. In tako z velikim veseljem čakam junij 08user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

odlocitev!?
v3sn4

Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?

druzina (98%)

sluzba (2%)

prijatelji (0%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!