|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvomočnica
9.10.2008 15:09:45   
Cesarica13
Punce, delala sem od maja na zanositvi.
Po prejšnji menstruaciji sem začela piti krvomočnico. Povečala se je sluz.
Včeraj sem naredla test in bil je user posted image . JEA JEA, kako zelo vesela sem!!
Malo me šraufa v jajčnikih kot pri user posted image . Je to normalno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvomočnica
9.10.2008 15:12:31   
Skye
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

šraufanje je pa normalno brez skrbi...mene je tud šraufalo prvi teden.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2008 15:44:30   
ziva1
user posted image user posted image user posted image   uživaj. Komaj čakam, da pridem za tabo.

Me pa zanima, kako si jo pila. Celoten ciklus ali samo del ciklusa.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2008 16:11:53   
Cesarica13
Hvala, saj še sploh ne dojemam in ne verjamem in ...
Zjutraj sem si normalno skuhala čaj. Eno skodelico sem ga spila, počasi, ko se je ohladil, grenkega, nič posebnega, bljek pa dam okusu :D.
Želim vsem veliko sreče ...

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2008 19:19:59   
dulcinea
Čestitam. Tudi sama jo pijem že dva meseca, ker imam zelo šibke menstruacije. Kje si jo pa kupila? Jaz sem jo v Sanolaborju, zdaj pa sem si kupila na bio tržnici.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2008 20:11:27   
ziva1
Jaz sem jo tudi začela piti, kupila pa sem jo v Sanolaborju.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2008 9:04:28   
bati
user posted image user posted image user posted image čestitam....

men je blo ful lepo k sm bla noseča....ponosna sm bla ful...dober sm se počutla...še zdaj k gledam slike za nazaj pa tisti velik trebuh se počutim ful srečno....

nosečnost je res neki lepega....(sej so tud težave pa spremembe itd.) ampak moja izkušnja je bila res user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2008 16:37:15   
Cesarica13
jaz sem jo kupila v eni domači lekarni (Lah v Mariboru, na Taboru).

Lp

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2008 22:13:11   
golobica82
Olja!

ČESTITAM!!!! Midva jo pijeva zvećer...ker nam je tako svetovala una na trznici v Lj. Sej to nima bistvene razlike, ali pač? Zanima me, kaksno sluz si imela potem? Jaz jo imam zelo mocno, ne pomnim, da bi kdaj imela tako mocno. Pijem jo sicer ze en mesec, menstruacije še ni, upam, da je tud ne bo... Ne vem pa ali naj naredim test ali ne, ker nimam rednih mestrruacij, znakov nosečnosti pa tud ne, razen na WC hodim pogosteje (možno, da je to tud psihično, od takoooo velike želje po optroku, ki traja že nekaj mesecev).
Pozdravče,pa drzimo pesti

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2008 8:42:56   
Cesarica13
Golobica, le naredi test, sem radovedna in javi rezultat. Res mislim, da ni pomembno kdaj piješ čaj.
A kar oba sta pila?
Ja sluz je bila nekaj med belim tokom, ampak manj gosto, bolj prozorna ... In še vedno traja ...
Javi, ko boš ugotovila kako je na stvari :).

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2008 10:56:34   
golobica82
Ojla cesarica....
Testa še nisem naredila, ker še kar ni nobenih znakov...tako, da si ne upam spet gledat  samo ene črtice. Meni je to tako psihično utrujajoče in uničujoče, da sploh en vem kaj bi. Smili se mi mož, ker me mora tako prenašati. Pa eš vsi naju sprašujejo kdaj bo kaj.... JAO...user posted image
Moja sluz pa je bila zelo gosta in bela...
Lep pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!