|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvomočnica
28.7.2008 15:17:43   
Anonimen
Torej, ne me takoj obtožit, da je takih tem že veliko odprtih. Pač vse, kar mi iskalnik vrže ven je že staro in ker nisem našla odgovora v teh postih, mislim, da mi ne bo nihče več v teh odgovarjal.

Sama sem si kupila čaj krvomočnice. Zanima me, kdaj jo lahko pijem. Ko se konča menstruacija (med njo mende ne). Prebrala sem tudi, da lahko škoduje, če jo piješ med nosečnostjo. Ker sem ravno pred menstruacijo, jo torej ne smem začet piti zdaj, ker lahko da sem noseča in to škoduje. Če povzamem: Torej lahko pijem čaj iz krvomočnice samo od menstruacije do ovulacije, ali jo lahko neprekinjeno do naslednje menstruacije?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvomočnica
28.7.2008 15:48:55   
Serendipity
Jaz sem jo pila od  konca menstruacije pa do začetka. Potem pa premor in s koncem M znova. Če si noseča ti teh nekajdni tudi ne more škodit. Pij jo zvečer, po požirkih (sem si jo pa jaz danes tudi zopet nabavila) - krvomočnica ti odebeli sluznico in omogoči lažjo vgnezditev.
Upam, da vama rata z njeno pomočjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 20:36:18   
Hator
Jaz sem jo pila nekaj dni po končani M pa do pozitivnega testa, kakih 14 dni.
Piješ jo čez dan, po požirkih, mlačno, eno skodelico. Menda naj bi odebelila sluznico. Meni žal ni pomagalo, sem imela IMN. Možno pa, da je pomagala pri zanositvi. Lahko le ugibam.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2008 20:45:32   
Anonimen
Hvala za takojšnjo informacijo.

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2008 19:47:22   
mojgal
kje bi pa v Kranju lahko kupila ta čaj? hvala

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2008 16:48:11   
mojgal
a res noben ne ve kje v kranju bi jo lahko kupila šrosim za informacijo
hvala

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2008 8:46:52   
Serendipity
Če imate mogoče v Kranju (ali bližini: http://www.sanolabor.si/prispevek.asp?IDPodPodrocja=4) Sanolabor? Tam vem, da jo imajo. Drugače pa baje v LJ na tržnici ...

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2008 10:22:12   
Anonimen
Jaz sem čaj kupila v Sanolaborju v NG. Sem pa začela zdaj pitii ta čaj in se mi ne zdi prav nič grenek. nekje sem namreč prebrala, da je čaj grenek in zanič kot sto user posted image . Mogoče napačen čaj pijem? Piše gor krvomočnica ali smrdlička. Pijem ga pa brez sladkorja, ampak jaz sem navajena čaje pit brez sladkorja, tko da razmišljam, da je enim grenek, ker niso navajene pit čaj brez sladkorja.

Drugače pa upam, da mi bo pomagala. Jaz imam namreč user posted image  na pribl 31 do 33 dni, včasih več, včasih manj. Pa prvi dan je švoh, drugi dan normalna, tretji pa sam še neki rjavga. Pa pol tud še 4 in 5 dan samo za mini vložek. Pa še ta ni nič skor umazan, ampak samo papir ko grem na wc. Krii pa je tud taka bl rjavkasta pa neki strdki so not pa neka čudna sluz. user posted image

Sicer pa najbolj upam, da bom kmalu zagledala user posted image  in potem pestovala user posted image .

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2008 14:53:11   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

hvala

Oj oj, tale čajček lahko dobiš v vsaki zeliščni lekarni, torej v Kranju ga siguro imajo v Lučki v mestu, če boš pa čisto v navadni lekarni vprašala te bodo pa tudi napotili v pravi konec ... ne vem mogoče je tam okrog Primskovega pri Merkatorju tudi kakšna trgovinca z zelišči ... v iskalno akcijo ... pa nam sporoči kje ga boš dobila da bodo še druge iz tvojega konca vedle kam it ponj ... SREČNO

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2008 13:18:17   
Anonimen
Spet jaz. Čajček pijem vsak dan. Me pa včasih nekaj špika po jajčnikih, trenutno me pa nekj boli, kot da bom user posted image  zdaj zdaj dobila. Pa še ni čas. Saj je bilo šele prejšnje komaj konec.

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2008 13:27:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

hvala

Oj oj, tale čajček lahko dobiš v vsaki zeliščni lekarni, torej v Kranju ga siguro imajo v Lučki v mestu, če boš pa čisto v navadni lekarni vprašala te bodo pa tudi napotili v pravi konec ... ne vem mogoče je tam okrog Primskovega pri Merkatorju tudi kakšna trgovinca z zelišči ... v iskalno akcijo ... pa nam sporoči kje ga boš dobila da bodo še druge iz tvojega konca vedle kam it ponj ... SREČNO

Malce pozno a bolje pozno kot nikoli, trgovina Lučka se je v Kranju zaprla, verjetnost, da imajo krvomočnico je v drogeriji takoj pred trgovino kjer je bila Lučka, na prvi pogled niti ne zgledajo kot nekakšna zeliščna trgovina imajo pa vse živo, morda tudi Medisan na Zlatem polju, ali pa v trgovini Jasmin na Tavčarjevi v Kranju.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2008 9:22:49   
mojgal
no pa sem končno najdla čaj na gorenjskem in sicer v škofja Loki v centru mesta je ena majhna trgovinica z čaji sicer je na zalogi nimajo sem jo pa naročila in danes jo grem iskati. Vsem hvala za pomoč in še naprej uživajte ob pitju le te.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?