|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvni test
18.6.2007 13:40:18   
perbola
Cao, najprej lep pozdrav vsem... Sem nova zato mi ne zamerite, če vam postavljam vprašanje na katerega ste že najmanj 100 krat odgovorile. Zanima me kakšna je razlika med krvnim testom in urinskim? Men namrec v CE laboratoriju se nikol niso vzel kri, vedn mi dajo kr loncek. Po mojem je itak krvni bolj zanesljiv. In a je možno da ti urinski test pokaže neg. krvni pa poz? Jaz že postajam rahl nervozna ker sta mi 2 testa pokazala neg. user posted image  pa se kr ni. A se mi splača it še tja kri devat: prav norim že, punce.... hvala za razumevanje. Upam da ni preveč neumno vprašanje. Cao in hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvni test
18.6.2007 13:49:42   
Mbee
ja jst ne vem če sm prav informirana sam baje v krvi pokaže hcg takoj po oploditvi urinski test je pa isto kot tisti ki ga kupiš v lekarni...tak da po moje krvni pokaže 100% edin če ni kakšnih hormonskih terapij....baje...ne me držat za besedo. vprašaj v laboratoriju! veliko sreče!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 14:01:46   
emaa
krvni pokaže dejansko vrednost hormona in iz vrednosti hormona se da tudi sklepati koliko časa  nosečnost že traja. Merijo pa  ßhcg, urinski pa samo hcg in zato lahko še nepravilno pokaže, ko je nosečnost bolj na začetku. je pa res, da nekaterim urinski nikoli ne pokaže, čeprav so noseče. Lahko greš še na krvni test, boš vsaj 100% vedela pri čem si.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 14:11:51   
perbola
Hvala, grem kr danes dat kri.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 21:59:46   
Fargesia
in kakšen je rezultat?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 9:47:22   
Naty*
perbola a je kaj novega??? kaj je pokazal test?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 10:19:28   
perbola
Nisem pol sla na krvnega, ker je bla nora guzva in se mi ni dal čakat, sem si pa kupla en test in seveda je bil negativen. Dans je že 10 dan. Zdej me je že špikat nehal... I am losing my mind...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?