|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitve in krči
2.5.2005 11:19:09   
prestrašenka
Hojla. Včeraj sva bla s fantom na urgenci, ker sem začela zelo močno krvaveti. Ginekolog mi je predpisal tablete Dabroston, ugotovil pa je, da je z najinim cmokcem vse v redu (11 tednov noseča - 26 mm). Potem sva prišla domov in začelo me je ful špikat zadaj v riti. Tako nekako kot bi te nekdo z nožem špikal. Je trajal ene dobre 2 uri, potem se je pa umirilo. Krvavim pa še vedno, samo manj kot sprva. Danes zjutraj me je ful bolelo v sprednjem delu trebuha, zdaj pa počivam in mi je precej boljše. Zanima me, če se je kakšni od vas že to zgodilo, zakaj se to dogaja in kakšne so bile posledice. Ginekolog mi je rekel, da mi ne more zagotoviti, da splava ne bo. Hvala za odgovore in lep praznični ponedeljek želim vsem skupaj!:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krvavitve in krči
2.5.2005 12:17:05   
Lana_s
Tisto špikanje v riti bi lahko bila trtica. Mene je prvih par mesecev kar precej bolela, sploh, ko sem hodla po stopnicah. Tudi v trebuhu me je nonstop špikalo prve štiri mesece, potem pa se je uredilo.

Veliko počivaj, držim pesti, da bo vse vredu.:miska::miska:

Lp:rozica:

(odgovor članu prestrašenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krvavitve in krči
2.5.2005 16:23:06   
nogometas
Tudi jaz sem krvavela, nekako takrat, ko je bil :duda:velik 2cm, dva izliva krvi (za tavelik vložek) in špikanje v nožnici, da sem komaj hodila. Nekako sem sama ugotovila, da sem verjetno krvavela iz materničnega ustja, ker ni bilo veliko krvi in je kmalu ponehalo. Špika me pa vsake toliko časa še. In to prav na mestu MV ali tam nekje, kot bi me nekdo z nožem... Danes se mi je začel 14. teden in upam na najboljše. TUDI TEBI ŽELIM VSE NAJ NAJ, ČUVAJ SE, NOBENIH SPOLNIH ODNOSOV IN ČIM VEČ LEŽANJA, PA BO!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krvavitve in krči
2.5.2005 19:32:37   
Zala01
Ojla,
tudi jaz sem imela podobne težave kot ti v istem času.Ginekolog mi je takrat predpisal Dabroston, kalcij pa Buscopan proti krčem.To sem tudi redno pila,počivala,skenslala spolne odnose.Krvavitev mi je trajala še kak teden,pol se mi je pa počasi ustavila.Če bi imela kake hujše krče v trebuhu,spij Buscopan-boš videla, do bo pomagalo.
Vso srečo ti želim...
janja 28in 3/7 :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?