|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitve
14.4.2009 0:51:58   
mojca345
Prišla sem še k vam nosečkam, ki upam, da mi boste mogoče lahko več svetovale.

Prišlo je do krvavitev na 19 dan ciklusa. Sprva samo par kapljiv na hlačkah, potem pa sem potrebovala že vložek. Soboto je bilo največ krvi, nedelja in ponedeljek se stvar že precej umirja. Kot neka blaga M.
Krče in slabosti iste kot pri M.

Cikle imam od 31 do 38 dni. Včasih zaradi stresa tudi kaj več dni.

Zanima me, če je katera od nosečk imela take težave ob začetku oz. če katera ve zakaj bi prišlo do takih krvavitev v takem času ?

Brala sem nekaj o ovulacijski krvavitvi a zvedla zelo malo. Brala pa sem tudi o vgnezditvi, kjer je ginekolog napisal, da so pri nekaterih ženskag možne vgnezditve tudi kot blage M, odvisno od velikosti maternice in krvi ki gre ob tem ven.

Namen imam vsekakor jutri poklicati svojo ginekologinjo in jo vprašati, ker to ni normalno. Počutim se pa obupno, ker ne vem kaj se mi dogaja. Razmišljam, da so se mi mogoče hormoni tako pomešali ali kaj ? Skratka sem živčna, napeta in strah me je.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitve
14.4.2009 1:24:37   
mojca345
dopisala bi še, da imam zelo občutljiva prsa. boleča  in občutljiva prsa sem imela samo v prvi nosečnosti. drugače jih pa pred M nimam, niti med M.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?