|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev v zgodnji nosečnosti
7.3.2008 15:38:26   
smrkca
Noseča sem približno 3-4 tedne.Včeraj sem krvavela z zelo močnimi krči zato sem odšla na urgentno ginekologijo.Ker naj bi bila nosečnost tako zgodnja mi niso mogli povedati ali je nosečnost še ali je šlo dalje.Sedaj moram čakati 1 teden na ponovni ultra zvok.Mislite da je še vse v redu? Nevednost  me ubija!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.3.2008 19:17:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrkca@gmail.com
7.3.2008 15:50:27   
2suzika7
Res mi je žal zate a ne morem te nikakor potolažit, ker zdaj res noben ne more zagotovo vedet kako je. Lahko ti samo rečem, da bodi pogumna in močna, misli na najboljše pa ne se predat, kakorkoli se že izteče. Tudi tebi bo posvetil sonček - boš vidla!!! Srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu smrkca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 16:12:51   
smrkca
Hvala ti za lepe besede. Saj bo 12.marec kmalu tu,pa bomo vedeli na čem smo.Ko bi vsal teden hitreje minil.

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 16:16:58   
Šarki
oooo bogica... upam da imaš dobro podporo partnerja. upam da bo vse ok pa da bo nosečnost naprej brez problemov.
user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu smrkca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 16:29:11   
smrkca
To pa moram reči ,da imam res srečo glede partnerja. Stoji mi ob strani in govori pozitivne stvari. Tako da me vsaj nekaj tolaži.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 18:31:30   
TODY78
želim ti vso user posted image user posted image ....ne smeš obupat-v takih trenuktkah je zelo pomembno, da razmišljaš pozitvno-prepričana bodi da bo vse ok, ne misli na slabo, ker tako in tako pride samo brez mislit na to!!!

VSE BO VREDU!!!

(odgovor članu smrkca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 18:34:16   
bastian111
Strinjam se z mojimi predhodnicami,samo misli pozitivno! Če je le mogoče vsaj nekaj časa počivaj med dnevom in predvsem ne dviguj nič težkega.Želim ti vse dobro v naprej in prosim vsaj odpiši nam kako je s tabo.Srečno

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2008 10:48:02   
Anonimen
Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa javi nam.

Srečno.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti
9.3.2008 17:57:44   
rada
Jaz sem v 9. tednu nosečnosti in krvavim že od 22.2.08. Če bo vse ok, boš verjetno dobila tabletke DABROSTON ( za ustavitev krvavitve), strogo mirovanje in nič vožnje z avomobilom, kot jaz.

Želim ti vse dobro!

(odgovor članu smrkca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2008 22:03:27   
SIBI
Ne vem zakaj vsem pišejo tablete Dabroston, ko pa obstajajo že boljše (mislim, da se jim reče Utrogestan, nekako tako, ker se ne spomnim več točno)! Meni so v 1 nosečnosti tudi kar naprej dajali Dabroston, potem pa mi je gin. v 2 noseč. rekla, da bi naj te bile veliko boljše. Je pa res, da sem jih morala iti iskat v Avstrijo (sedaj jih imajo že pri nas v lekarni).

(odgovor članu rada)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2008 23:30:24   
Anonimen
Zakaj pa ne vožnja za avtom?????

(odgovor članu SIBI)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2008 13:44:57   
RDEČA VRTNICA
Oj, smrkca.
Držim pesti zate in upam, da boš na ultrazvoku lahko videla svojo pikico.
Naj ti povem, da sem pred dvema tednoma in pol imela isti problem.
Bila sem v 3. tednu nosečnosti in sem začela krvaveti. Bilo je čez vikend. Bila sem prepričana, da je vse skupaj šlo. Potem sem imela med tednom pregled in so mi rekli, da je ne vejo ali je v maternici ali izven. Morala sem počivati in vsak drugi dan hoditi na odvzem krvi in ultrazvok. Nato pa mi je vrednost v krvi 4.tednu padla in so mi rekli, da plod ne bo preživel in se bo sprožil splav sam. Potem pa po enem tednu nič in spet pregled, da vidijo stanje. Takrat sem dobila pa ful krće in so mi na ultrazvoku videli, da je splav v teku in so mi sčistili.
Zate upam, da se bo drugače končalo, ker mi je potem g. tudi rekla, da vsaka krvavitev še ne pomeni splava.
Tako, da držim pesti zate in da boš kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image  držala v naročju.
Naj enkrat za spremembo slišimo dobro novico.
Pa javi, ko boš zvedela.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.3.2008 16:44:34   
Anonimen
Naj enkrat za spremembo slišimo dobro novico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.3.2008 16:45:11   
Anonimen
Še vseeno pa me zanima, zakaj ne vožnja za avtom???

Hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 17:10:02   
smrkca
No pa smo dočakali današnji dan. Žal pa ni prinesel nič dobrega.user posted image  Ta moja mala pikica se ni obdržala.user posted image user posted image user posted image  Imela sem izven maternično nosečnost, zato je telo to zavrnilo. Res da sem zelo žalostna ampak mislim da je bolje tako,kot pa da bi kasneje prišlo do komplikacij. Zdaj moram naprej misliti pozitivno in iti v nov boj.user posted image user posted image user posted image  Mal se tolažim s tem da bi bilo lahko mnogo huje in ne bi mogla več zanositi. Hvala vam vsem za spodbudo. Mi se bomo pa morali pobrati in nadaljevati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!