Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smrkca@gmail.com 7.3.2008 15:50:27
|
|
|
|
2suzika7
|
Res mi je žal zate a ne morem te nikakor potolažit, ker zdaj res noben ne more zagotovo vedet kako je. Lahko ti samo rečem, da bodi pogumna in močna, misli na najboljše pa ne se predat, kakorkoli se že izteče. Tudi tebi bo posvetil sonček - boš vidla!!! Srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: smrkca@gmail.com 7.3.2008 16:12:51
|
|
|
|
smrkca
|
Hvala ti za lepe besede. Saj bo 12.marec kmalu tu,pa bomo vedeli na čem smo.Ko bi vsal teden hitreje minil.
|
|
|
|
RE: smrkca@gmail.com 7.3.2008 16:16:58
|
|
|
|
Šarki
|
oooo bogica... upam da imaš dobro podporo partnerja. upam da bo vse ok pa da bo nosečnost naprej brez problemov.
|
|
RE: smrkca@gmail.com 7.3.2008 16:29:11
|
|
|
|
smrkca
|
To pa moram reči ,da imam res srečo glede partnerja. Stoji mi ob strani in govori pozitivne stvari. Tako da me vsaj nekaj tolaži.
|
|
|
|
RE: smrkca@gmail.com 7.3.2008 18:31:30
|
|
|
|
TODY78
|
želim ti vso ....ne smeš obupat-v takih trenuktkah je zelo pomembno, da razmišljaš pozitvno-prepričana bodi da bo vse ok, ne misli na slabo, ker tako in tako pride samo brez mislit na to!!! VSE BO VREDU!!!
|
|
|
|
RE: smrkca@gmail.com 7.3.2008 18:34:16
|
|
|
|
bastian111
|
Strinjam se z mojimi predhodnicami,samo misli pozitivno! Če je le mogoče vsaj nekaj časa počivaj med dnevom in predvsem ne dviguj nič težkega.Želim ti vse dobro v naprej in prosim vsaj odpiši nam kako je s tabo.Srečno
|
|
|
|
RE: smrkca@gmail.com 8.3.2008 10:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti, da bo vse ok. Pa javi nam. Srečno.
|
|
|
|
RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti 9.3.2008 17:57:44
|
|
|
|
rada
|
Jaz sem v 9. tednu nosečnosti in krvavim že od 22.2.08. Če bo vse ok, boš verjetno dobila tabletke DABROSTON ( za ustavitev krvavitve), strogo mirovanje in nič vožnje z avomobilom, kot jaz. Želim ti vse dobro!
|
|
|
|
RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti 9.3.2008 22:03:27
|
|
|
|
SIBI
|
Ne vem zakaj vsem pišejo tablete Dabroston, ko pa obstajajo že boljše (mislim, da se jim reče Utrogestan, nekako tako, ker se ne spomnim več točno)! Meni so v 1 nosečnosti tudi kar naprej dajali Dabroston, potem pa mi je gin. v 2 noseč. rekla, da bi naj te bile veliko boljše. Je pa res, da sem jih morala iti iskat v Avstrijo (sedaj jih imajo že pri nas v lekarni).
|
|
|
|
RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti 9.3.2008 23:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ne vožnja za avtom?????
|
|
|
|
RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti 10.3.2008 13:44:57
|
|
|
|
RDEČA VRTNICA
|
Oj, smrkca. Držim pesti zate in upam, da boš na ultrazvoku lahko videla svojo pikico. Naj ti povem, da sem pred dvema tednoma in pol imela isti problem. Bila sem v 3. tednu nosečnosti in sem začela krvaveti. Bilo je čez vikend. Bila sem prepričana, da je vse skupaj šlo. Potem sem imela med tednom pregled in so mi rekli, da je ne vejo ali je v maternici ali izven. Morala sem počivati in vsak drugi dan hoditi na odvzem krvi in ultrazvok. Nato pa mi je vrednost v krvi 4.tednu padla in so mi rekli, da plod ne bo preživel in se bo sprožil splav sam. Potem pa po enem tednu nič in spet pregled, da vidijo stanje. Takrat sem dobila pa ful krće in so mi na ultrazvoku videli, da je splav v teku in so mi sčistili. Zate upam, da se bo drugače končalo, ker mi je potem g. tudi rekla, da vsaka krvavitev še ne pomeni splava. Tako, da držim pesti zate in da boš kmalu držala v naročju. Naj enkrat za spremembo slišimo dobro novico. Pa javi, ko boš zvedela.
|
|
|
|
RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti 10.3.2008 16:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj enkrat za spremembo slišimo dobro novico.
|
|
|
|
RE: Krvavitev v zgodnji nosečnosti 10.3.2008 16:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Še vseeno pa me zanima, zakaj ne vožnja za avtom??? Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
zakoncupacupskaj vas spremlja v zakonu (iskreno)ljubezen (
77%)
navada (
23%)
Število vseh glasov: 288Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!