Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev v sedmem tednu 12.3.2008 13:27:26
|
|
|
|
Samrela
|
Glede krvavitve ti lahko povem, da sem jaz začela krvaveti v 7 tednu in se plodek na žalost ni obdržal. Ampak zate to ni pomembno, ker bo lahko čisto obratno. Povedati hočem nekaj drugega... če s plodom ni kaj v redu se bo nosečnost verjetno končala, če pa je v redu in je za krvavitev vzrok nekje drugje boš lahko donosila ZDRAVEGA otroka. Tako, da ne se preveč obremenjevat. Glede tablet in dojenja pa ne vem...pozanimaj se pri zdravniku. Srečno!
|
|
|
|
RE: Krvavitev v sedmem tednu 12.3.2008 14:11:56
|
|
|
|
Taula
|
Za tablete in dojenje ne vem. Pokliči G. Jaz sem tudi zgodaj začela krvaveti, pa sem sedaj v 31 tednu. Srečno.
|
|
RE: Krvavitev v sedmem tednu 12.3.2008 16:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v prvi in drugi nosečnosti krvavela okoli šestega in sedmega tedna, na žalost sem obakrat spontano splavila. Je pa tako, kot so že predhodnice napisale - narava sama poskrbi. Za dojenje pa ne vem. Srečno in držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?