|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev sredi ciklusa
25.5.2009 13:21:16   
Korina*
Lepo pozdravljene,

z možem že nekaj mesecev "delava" na dojenčku. Enega otročka že imava.
Zadnjo M sem imela 14.5.2009, torej sem danes 12 dan ciklusa. Že včeraj mi je bilo zelo slabo, tudi ponoči. V križu me že 2 dni boli, kot da bi mogla dobit M. In danes zjutraj, ko sem šla lulat in se obrišem je bilo na papirju precej sveže, krvi. Še vedno mi je rahlo slabo in v križu me strašno "dol tišči". Kaj bi lahko bilo?

Naj povem, da imem M redno na 28 dni, brez posebnosti in brez težava. Stara sem 30 let.

Hvala vam za odgovor.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.5.2009 14:55:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
25.5.2009 13:29:33   
ursa30
mogoče je ovulacijska krvavitev??

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 13:30:20   
Jančika_
Po moje ovulacija. Meni je občasno slabo, zakrvavela sem tudi že v času O, pa močne krče imam ponavadi.

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 13:33:05   
Korina*
torej če jo O krvavitev, še imava čas da se prime, če recimo user posted image danes zvečer?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 13:34:55   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Korina*

torej če jo O krvavitev, še imava čas da se prime, če recimo user posted image danes zvečer?

da user posted image

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2009 17:43:59   
Njumi
Je možno, tako da vso srečo! user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krvavitev sredi ciklusa
26.5.2009 10:45:26   
spelci22
korina tudi sama sem imela že drugič takšne probleme na 21. dan sem rahlo krvavela pa v jajčnikih sem imela močen pritisk čez cel dan tako da ne vem kaj bi to lahko bilo...drugače imam user posted image na 30-32 dni....in skos redno...pa komaj sem malo pozabila na user posted image in sedaj me je ta krvavitev spet spodbudila, da razmišlajm o tem....naj še samo dodam, da pri nama bo julija že 1 leto...žalostna sem spet, ker so moje misli pri user posted image pa po vsem tem času še vedno ni nič....upam, da bo pri tebi drugače...

lp špelči

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2009 13:12:38   
Korina*
spelci22 ne bit žalostna,....

a hodiš na kakšne preiskave? jaz sem bila danes na UZ in so mi rekli,d a sem krvavela zaradi ovulacije....

pri tebi bi pa lahko bla vgnezditvena,ne?

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2009 14:10:13   
aleunam
Zakaj pa krvaviš med ovulacijo? Preveč hormonov? Meni se je to tudi zgodilo dva meseca nazaj... Me je blo kar strah, ko sem imela tri dni zapored krvave (roza barve) madeže na hlačkah... Tak, mogoče na vsake tri ure kakšna kapljica.

Baje je lahko tudi kakšno obolenje... Mogoče ne bi bilo slabo preveriti. Takrat sem si rekla, da počakam še kak mesec, preden zaženem paniko, pa da vidim, če se zadeva ponovi. Zaenkrat se še ni.

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2009 21:46:32   
spelci22
mah lej pri meni je tako, da imam ful probleme s težo-ker mi preveč niha....imam pozimi 13 kg več poleti pa shujšam...tako, da ne pridem do ginekologa ker mi moja predraga tetka,ki dela pri ginekologu ne pusti dokler ne shujšam na svojo normalno težo....ker pravi da sem itak bp in da je teža problem, da ne zanosim....tako da malo bom še počakala kakšna 2 meseca potem se bom pa sama naročila-ker ni pa nujno da z mojim ni kaj narobe....mah bomo vidli....moram odmislit to user posted image ker sem potem preveč obremenjujem z vsem skupaj....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2009 7:07:33   
Anonimen
Mene pa zanima, če je imela katera podoben primer....M bi morala dobiti jutri, imam pa že drugi dan rahel čokoladen izcedek,ni ne sluzast, ne obilen, samo ko se obrišem ostane čokoladna sled. To se mi še nikoli ni zgodilo, ker imam M redno, in vedno začnem takoj krvavet. Bi to lahko bila vgnezditvena?

(odgovor članu Korina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2009 10:28:31   
bejbika81
Pozdrav punce.

23. maja, na 12. dan ciklusa sem tudi sama, ko sem šla na WC, opazila krvavi madež med sluzjo. Glede na to, da O nisem pričakovala pred 28.5., me zdaj to vse skupaj bega...
Ovulacijska krvavitev nastopi na začetku O, ali zadnji dan, se pravi tisti "ta pravi"? Po tistem sem še cel teden imela vlečljivo prozorno sluz, tako da sem mislila, da tista krvavitev pomeni začetek tedna, ko morava z mojim dat 100000% od sebe, da nama rata.

Prosim za odgovor,

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2009 10:41:48   
amii
S temi O sem jaz skoraj doktorirala. Šele pred 3 tedni ko sem imela UZ, mi je kapnilo da nekaj v mojih izračunih in predvidevanjih ni OK. Vsak mesec sem dobila med 12 in 18,. dnem ciklusa O. sluz, špikanje v jajčnikih, vsak drugi mesec tudi O. krvavitev.... 100% da vem kdaj imam O. Pa mi 14. dan ciklusa na UZ vpraša G. če sem prepričana da imam 28 dnevov dolg ciklus in da sem danes v 14. dnevu. Ja valda user posted image
No, folikli so bili šele na pol poti, tako da se mi je O. zgleda prestavila za par dni (moje laični razmišljanje) ali pa enostavno do O. sploh ni prišlo. Ena na tem forumu - mislim da barvar, mi je rekla da je pri njej bil problem da nikoli ni imela O., kljub O.sluzi.
Zdaj ne vem več nič user posted image

(odgovor članu bejbika81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2009 9:16:13   
cestnidrikač
No, pa še js...hm...sn v 9 dnevu ciklusa in sem imela rjavkast izcedek-brez bolečin... Halo. Ka naj bi to pomenlo? Mam pa konc meseca pregled, ker imam neredno, imela sem že ss,... In zdaj je že cca 9 mesecev od ss, pa ni še nič ratalo... Eh, pa saj bo...

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.6.2009 10:27:51   
isabeaux
Punce pozdravček...najprej glede o krvavitve...ponavadi pride do nje, če grafov folikel (v katerem je jajčece) prepozno poči, oz. pride do ovulacije kakšen dan kasneje...ker potem je folikel večja cista in ima več foliklove tekočine, ki pa zajema tudi nekaj krvi...in če je te veliko, se ta pač potem ob razpoku v nekaj urah izloči (to zgleda kot o krvavitev)....user posted image

Res pa je da večino žensk spremlja pred o krvavitvijo tudi bolečina v podtrebušju...no ni pa nujno...

Glede čudnih rjavkastih izcedkov...sta pa dve možnosti...ali se hormoni hecajo z nami in potem dobimo izcedke sredi ciklusa in ne takrat ko je m.....ali pa je krvavitev, ki se je zgodila pri o, še nekaj časa potovala po telesu(jajcevodih, maternici...) predenj se je izločila...in zato dobi rjavbkasto barva....

Prav tako se lahko pri vgnezditvi zgodi enako, če se kri takoj ne izloči...potem je namreč rjavkasta in ne roza rdeča...

Pa upam da gre pri vseh za o krvavitev al  pa vgnezditev   user posted image in ne igro hormonov...ker slednja ni ok..user posted image

No upam da sem bila v pomočuser posted image  pa čimprejšnjiuser posted image  želim vsemuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.