Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje 25.5.2009 13:29:33
|
|
|
|
ursa30
|
mogoče je ovulacijska krvavitev??
|
|
|
|
RE: vprašanje 25.5.2009 13:30:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Po moje ovulacija. Meni je občasno slabo, zakrvavela sem tudi že v času O, pa močne krče imam ponavadi.
|
|
|
|
RE: vprašanje 25.5.2009 13:33:05
|
|
|
|
Korina*
|
torej če jo O krvavitev, še imava čas da se prime, če recimo danes zvečer?
|
|
|
|
RE: vprašanje 25.5.2009 13:34:55
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina* torej če jo O krvavitev, še imava čas da se prime, če recimo danes zvečer? da
|
|
|
|
RE: vprašanje 25.5.2009 17:43:59
|
|
|
|
Njumi
|
Je možno, tako da vso srečo!
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 26.5.2009 10:45:26
|
|
|
|
spelci22
|
korina tudi sama sem imela že drugič takšne probleme na 21. dan sem rahlo krvavela pa v jajčnikih sem imela močen pritisk čez cel dan tako da ne vem kaj bi to lahko bilo...drugače imam na 30-32 dni....in skos redno...pa komaj sem malo pozabila na in sedaj me je ta krvavitev spet spodbudila, da razmišlajm o tem....naj še samo dodam, da pri nama bo julija že 1 leto...žalostna sem spet, ker so moje misli pri pa po vsem tem času še vedno ni nič....upam, da bo pri tebi drugače... lp špelči
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 26.5.2009 13:12:38
|
|
|
|
Korina*
|
spelci22 ne bit žalostna,.... a hodiš na kakšne preiskave? jaz sem bila danes na UZ in so mi rekli,d a sem krvavela zaradi ovulacije.... pri tebi bi pa lahko bla vgnezditvena,ne?
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 26.5.2009 14:10:13
|
|
|
|
aleunam
|
Zakaj pa krvaviš med ovulacijo? Preveč hormonov? Meni se je to tudi zgodilo dva meseca nazaj... Me je blo kar strah, ko sem imela tri dni zapored krvave (roza barve) madeže na hlačkah... Tak, mogoče na vsake tri ure kakšna kapljica. Baje je lahko tudi kakšno obolenje... Mogoče ne bi bilo slabo preveriti. Takrat sem si rekla, da počakam še kak mesec, preden zaženem paniko, pa da vidim, če se zadeva ponovi. Zaenkrat se še ni.
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 26.5.2009 21:46:32
|
|
|
|
spelci22
|
mah lej pri meni je tako, da imam ful probleme s težo-ker mi preveč niha....imam pozimi 13 kg več poleti pa shujšam...tako, da ne pridem do ginekologa ker mi moja predraga tetka,ki dela pri ginekologu ne pusti dokler ne shujšam na svojo normalno težo....ker pravi da sem itak bp in da je teža problem, da ne zanosim....tako da malo bom še počakala kakšna 2 meseca potem se bom pa sama naročila-ker ni pa nujno da z mojim ni kaj narobe....mah bomo vidli....moram odmislit to ker sem potem preveč obremenjujem z vsem skupaj....
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 1.6.2009 7:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, če je imela katera podoben primer....M bi morala dobiti jutri, imam pa že drugi dan rahel čokoladen izcedek,ni ne sluzast, ne obilen, samo ko se obrišem ostane čokoladna sled. To se mi še nikoli ni zgodilo, ker imam M redno, in vedno začnem takoj krvavet. Bi to lahko bila vgnezditvena?
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 3.6.2009 10:28:31
|
|
|
|
bejbika81
|
Pozdrav punce. 23. maja, na 12. dan ciklusa sem tudi sama, ko sem šla na WC, opazila krvavi madež med sluzjo. Glede na to, da O nisem pričakovala pred 28.5., me zdaj to vse skupaj bega... Ovulacijska krvavitev nastopi na začetku O, ali zadnji dan, se pravi tisti "ta pravi"? Po tistem sem še cel teden imela vlečljivo prozorno sluz, tako da sem mislila, da tista krvavitev pomeni začetek tedna, ko morava z mojim dat 100000% od sebe, da nama rata. Prosim za odgovor, LP
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 3.6.2009 10:41:48
|
|
|
|
amii
|
S temi O sem jaz skoraj doktorirala. Šele pred 3 tedni ko sem imela UZ, mi je kapnilo da nekaj v mojih izračunih in predvidevanjih ni OK. Vsak mesec sem dobila med 12 in 18,. dnem ciklusa O. sluz, špikanje v jajčnikih, vsak drugi mesec tudi O. krvavitev.... 100% da vem kdaj imam O. Pa mi 14. dan ciklusa na UZ vpraša G. če sem prepričana da imam 28 dnevov dolg ciklus in da sem danes v 14. dnevu. Ja valda No, folikli so bili šele na pol poti, tako da se mi je O. zgleda prestavila za par dni (moje laični razmišljanje) ali pa enostavno do O. sploh ni prišlo. Ena na tem forumu - mislim da barvar, mi je rekla da je pri njej bil problem da nikoli ni imela O., kljub O.sluzi. Zdaj ne vem več nič
|
|
|
|
RE: Krvavitev sredi ciklusa 4.6.2009 9:16:13
|
|
|
|
cestnidrikač
|
No, pa še js...hm...sn v 9 dnevu ciklusa in sem imela rjavkast izcedek-brez bolečin... Halo. Ka naj bi to pomenlo? Mam pa konc meseca pregled, ker imam neredno, imela sem že ss,... In zdaj je že cca 9 mesecev od ss, pa ni še nič ratalo... Eh, pa saj bo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.