Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 9:59:18
|
|
|
|
Crnitulipan
|
če misliš na krvavitev takoj po transferju - še isti dan - ti povem, da se tudi jaz krvavela, vendar ni bila kri, ampak samo taka rjava 'tekočina'. Mi je na transferju tudi ginekologinja omenila, da bom verjetno malo krvavela. Tudi dan po transferju sem imela še malo rjavega izcedka, danes, pa je res samo še malo malo ...ko grem na WC, recimo. Srečno
|
|
|
|
KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 15:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo Črni tulipan! Hvala,si me pomirila,meni se je isto dogajalo,sedaj je že bolje. Me pa daje vrtoglavica,kar na enkrat me zagrabi?Ne vem zakaj? Srečno tudi Tebi. LP
|
|
|
|
RE: KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 16:28:59
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Ja za to krvavitev so mi tudi punce na sosednjem forumu Neplodnost odpisale (Kitty), da je običajna. Malo sem prebrskala tudi po njihovem arhivu in našla kar nekaj vprašanj naslovljenih na to krvavitev, takoj po ET. Ja, zdaj pa eno samo dolgo čakanje... se bo treba malo zamotit. Mene sicer vrtoglavica ne grabi - mogoče pa je to od progesterona (Utrogestan)??. Drži se in javi kako je uspelo, Pozdravček, Čarna
|
|
|
|
KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 16:43:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,sem tudi jaz že pomislila na Utrogestan;če je od tega,bom že nekako zdržala,bolje,kot bi mi bilo slabo. Ok,Ti javim v teku 10 dni,če je bil transfer uspešen,kako pa je pri Tebi? LP
|
|
|
|
RE: KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 19:44:12
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Danes je komaj drugi dan po transferju... upam, da pridem do 10 dne in še dlje... čeprav me, glede na statistiko (30%), na trenutke obide prava ravnodušnost. Lp Čarna
|
|
|
|
KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 21:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala enako,tudi jaz sem bolj pesimist kot optimist,raje se ne veselim že vnaprej,da bo uspelo,sploh pa,ker je bil zarodek slabše kvalitete.Koliko jajčnih celic si "pridelala",jaz le dve,oplodila se je komaj ena,tako da z zamrznjenčki ni nič,na žalost,če se sedaj ne prime,jovo na novo špikanje! Vendar vseeno upajva,da prideva dlje kot do 10 dne . LP
|
|
|
|
RE: KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 21:10:42
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Tudi meni se vedno močno vrti po Utrogestanu.Kaj ga pijete ali si ga dajete v nožnico.Jaz si ga bom na naslednjem IVF postopku dajala kar vse lepo v nožnico baje je boljši učinek pa še ne vrti se ti.Obema želim na koncu en velik in debel +. LP Mojca
|
|
RE: KRVAVITEV PO TRENSFERJU 18.1.2007 23:02:35
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Nisem vedela, da si ga lahko daješ samo vaginalno??? Se mi zdi, da naj bi progesteron uživale sistemsko in lokalno - Vaginalno - lokalno; sistemsko, pa peroralno??? No, meni skratka ni nič, zaenkrta, samo ponoči zelo slabo spim. Prav zanimivo, da me ponoči zvija po trebuhu, čez dan pa manj??? Kar se celic tiče jih je bilo kar precej oplojenih; dve blastocisti so vstavili, eno že na dan transferja zamrznili, 4 morule pa so čakale kaj bo z njimi. Po pošti mi bodo sporočili končno število zamrznjenčkov. Ja, kar se statističnega izida tiče, si na trenutke mislim, da že teh pridelanih 11 celic dela zame, od teh so se ene oplodile, ene pa pač ne ... Ampak kako bo biologija naredila, bomo pa izvedele že zelo kmalu. Anonimna, ne glede na kakovost jajčne celice, imej upanje. Ob vseh teh zgodbah, ki jih prebiram in sledim na različnih forumih... se mi zdi, da res nikoli ne veš kakšen bo izid... Lahko noč, Čarna
|
|
|
|
KRVAVITEV PO TRENSFERJU 19.1.2007 14:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Hello Mojca9000! Tudi jaz nisem vedela,da si lahko Utrogestan daješ le vaginalno?Pač jaz upoštevam navodila,ki sem jih dobila od sester,čeprav bi mi bolj pasalo samo vaginalno.Se tabletka tako hitro stopi,da je čez dan ne bi mogla izgubiti?Sedaj sem si jo vedno dajala pred spanje,tisto tretjo. Čarna,si bila pa pridna,verjetno si mlajša od mene??Jaz imam 35 let.Hvala za spodbudne besede,mogoče pa nama le uspe.Si bila prvič v postopku? Lep dan.
|
|
|
|
RE: KRVAVITEV PO TRENSFERJU 19.1.2007 21:02:45
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Ja, sem prvič v postopku, predvsem pa nisem mlajša.. sem bila 40 letos!!! Počutim se seveda precej mlajša, zgledam, pa kao tudi vsaj 5 do 10 let manj...tako pravijo... včasih, ko se okoli mene smukajo (no, zdaj bolj malo hodim sama ven) kaki 'mladiči' hitro povem naj si raje poiščejo punco svojih let in da sem poročena in bi lahko bila njihova mama... no, pa da ne zaidem v čisto druge vode.. Držmo pest za nas! Čarna
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 20.1.2007 23:50:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena! Uf,nisem si mislila,da imaš že toliko let,torej vse čestitke za "pridnost",ki je naravno dana,me pa prav zanima,če Ti bo uspelo,imam občutek,da si na pravi poti ! Kako se počutiš te dni?Ti je kaj slabo,si utrujena bolj kot prejšnje dni?Ti morda kaka hrana bolj paše oz.Ti paše kislo?To so moji simptomi od transferja naprej,čeprav je lahko le PMS bolj močen po hormonski terapiji!? LP
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 22.1.2007 8:58:22
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Jaz se zaenkrat počutim zelo v redu, razen slabega počutja zaradi občasnih strahov, ki me napadejo - ali bo ali ne... Bolj ko grejo dnevi h koncu bolj napeto je... Tistih rjavih flekcov že zdavnaj ni več, občasno me špika po trebuhu, to pa je tudi vse.. Ja, najbolje, da se lotim umskega dela, da malo pozabim... Pozdravček, Čarna
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 22.1.2007 11:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,tudi jaz nimam več temnih izcedkov,temveč rumene,ki so pomoje posledica Utrogestana? Mene ne špika ali boli po trebuhu,temveč čutim jajčnike tako kot bi se pripravljala menstruacija,je to normalno tudi za nosečnost,pa ne vem?Me pa tako kot Tebe na trenutke grize,kaj bo pokazal test drugi teden. Lep dan,čeprav deževen.
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 22.1.2007 13:07:43
|
|
|
|
buškica
|
To, da vaju zvija kot da prihaja jee čisto naravno. Tudi mene je od 7 dne po transferju kar naprej zvijalo po trebuhu in vseskozi sem mislila da prihaja , ampak na koncu 14 dne po transferju je pokazalo dve močni črtici. Tako da punce kar pogumno naprej.
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 22.1.2007 13:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse čestitke Buškica ter hvala za spodbudne besede. Bom čez kak teden sporočila,kakšen bo rezultat pri meni,vse bolj se nagibam k temu,da sem noseča glede na znake,ki jih opažam zadnje dni. LP
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 23.1.2007 9:22:00
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Kako predvidljive so ti naši znaki - od ene do druge skoraj podobni - tudi mene je danes na 7 dan pošteno začelo zvijat, tako da sem mislila, da se bo že kar vlilo... In kako prekleto nepredvidljiv in individualen je izid... Malo ne nervoza, kaj čmo... Pozdravček, Čarna
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 24.1.2007 9:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Ti je kaj slabo?Meni je bilo ponoči,pa zjutraj,sedaj pa čutim kot da bo zdaj zdaj prišla ! Tudi prsa me tako bolijo kot še nikoli preje,tako da sploh ne vem pri čem sem.Kateri dan po transferju pa je najbolj verjetno,da bi lahko prišla ? Lep dan!
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 24.1.2007 12:31:15
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Jaz sem danes 8 dan po transferju. Zjutraj bje bilo nekaj rjavih driobnih pikic, ko sem šla na WC...pa sem že slabe volje???!!!, čeprav berem po starih postih, da se je marsikateri vlilo na 8 ali 9 dan, pa so bile vseeno noseče... skratka zgodb še in še, tako, da se mi zdi, da res ni pravil. Kar se menstruacije tiče, je pa pri meni, glede na zadnjo menstruacijo, danes že 37. dan.. Ampak, ti dnevi verjetno ne veljajo, ker smo bili na terapiji. Merim si tudi temperaturo, ki je še vedno 37... Tudi jaz imam bolečine v trebuhu kot da bo prišla ..Prsi še vedno nekoliko boleče.. to pa je tudi vse. Se mi zdi, da sem že čist obsedena s tem.. Trudim se ne mislit, pa mi ne uspe najbolje. Sem sama nase jezna, da me že par pikic spravi v slabo voljo.. Itak bo v kratkem vse jasno...in kaj je teh par dni v primerjavi s celim življenjem..??? Drži se in javi kako napreduješ. Vsekakor ti iskreno želim ! Čarna
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 24.1.2007 12:39:08
|
|
|
|
Hope2
|
Če jemljeta progesteron potem BT ni regularna, tako da je merjenje odveč. Jaz sem jo imela 37,3 še na dan ko se mi je vlilo in tudi še naslednji dan. Drugače pa točno tako kot pravi Čarna, sto zgodbic vse pa se končajo z nosečko ali neuspehom. Isti znaki, pri nekaterih plus, pri drugih minus , kdo bi vedel to loterijo . Sama sreča, pa veliko pozitivnosti, zato punce ne odnehajte, ne mislite na slabe stvari, bodite optimstične, vse dokler se ne vlije, ker res ne veste kaj bo iz tega. Obema vso srečo in čez kak dan
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 24.1.2007 12:52:20
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Hope2 hvala ti za ... saj sem že bolje, samo to sem morala dat iz sebe... Imaš pa dober vzdevek.
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 25.1.2007 14:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena Čarna! Kako si danes?Jaz sem bila včeraj psihično čisto na tleh,slabo mi je bilo cel dan,prsa so me bolela,potem pa še psiha !Mislim,da me daje Utrogestan ali pa PMS,čeprav so znaki za nosečnost tudi tukaj.Nimam pa nobenih izcedkov,čeprav se mi ves čas zdi,da bo prišla . Čakam dobre novice od Tebe. Lep dan.
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 25.1.2007 20:28:17
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Tudi pri meni nič novega... nobenih izcedkov, isti občutki kot pred ... Na test še ne grem... bom raje še malo počakala.. verjetno kar do dneva ko se moram itak javiti na GKLJ. Pazi nase in ne se preveč sekirat. Znaki so - kot si tudi sama napisala -enaki in dokler ni je upanje ...Pa tudi še po tistem ...dokler nam določitev hormona v krvi ne pove konca. Drži se!!! Čarna
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 26.1.2007 13:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Hvala za spodbudne besede,nehala sem se obremenjevati in sekirat,kar bo bo.Danes v predelu jajčnikov ves čas čutim pritisk,isti kot bi imela ,včeraj zvečer sem začutila krč,ki je kmalu minil in bila sem 100%,da bo prišla ,vendar nič. Me je že včeraj imelo,da bi naredila test,danes je že 38.dan ciklusa,kaj misliš,bi test že prav pokazal?Kaj pa v primeru,če pokaže negativno,pa menstruacije še vedno ni?Se moraš ravno tako zglasiti na ginekološki kliniki?Predvidevam da,da Ti 100% potrdijo,da ni nič? Želim Ti lep vikend,sicer pa če bo kaj novega pri meni,se itak oglasim. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 26.1.2007 14:24:03
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Anonimna pozdravljena, naj ti povem, da se je pri meni, danes je tudi 38 dan ciklusa - pojavil rjavi izcedek, ki napoveduje ... Sem res slabe volje, vendar storiti ni kaj... Sestra na SIII mi je povedala, da naj vseeno pridem na test, če ne bo kake večje krvavitve - no, kljub vsemu bom šla tja... ne glede na obseg krvavitve. Nikoli ne veš. Se pa že psihično pripravljam na življenje 'po'... Držim pesti, da ti uspe, Pozdravček Čarna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji? kokos4 RRPraznovanjeNa veliko (
9%)
Samo bliznji (
91%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!