Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 9:00:31
|
|
|
|
ROŽICI
|
jaz an tvojem mestu bi poklicala ginekologa in ga vprašala za mnenje.
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 9:05:35
|
|
|
|
Green to Grow
|
Nič hudega, manjše krvavitve so normalne po spolnem odnosu kakor tudi po ginekološkem pregledu.
|
|
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 9:09:00
|
|
|
|
Momtobe
|
Takoj pojdi h ginekologu ... jaz sem tudi zakrvavela po odnosu in mi je ginekologinja prepovedala odnose do nadaljnjega. (zelo laično povedano - sperma povzroča dvigovanje (?) maternice in lahko povzroči tudi splav - sicer bolj v začetku nosečnosti, ampak ... krvavenje nikoli ni nedolžno.)
|
|
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 9:09:35
|
|
|
|
Momtobe
|
vidim, da imamo različna razmišljanja ... no, jaz sodim po svoji izkušnji.
|
|
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 9:32:51
|
|
|
|
Green to Grow
|
Jaz pa po svoji .
|
|
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 10:10:14
|
|
|
|
nincrli
|
Najbolje, da pokličeš pa ti bodo povedali kak pa kaj.
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 14:20:55
|
|
|
|
JanaB
|
Sem klicala in pravi v kolikor se pojavi sveža krvavitev ali krči naj takoj nazaj pokličem, če ne bo nič novega se pa jutri vidimo na rednem pregledu. Upam, da se bo izcedek ustavil in bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 28.9.2009 16:29:23
|
|
|
|
madejka
|
Jana jaz sem tud imela krvav izcedek po odnosu v 22. tednu. Pa ful mi je trebuh zatrdeval, sem bla čisto paf In sem šla takoj naslednji dan h G, pa je bilo vse ok! Mi je pa prepovedala sex do 36. tedna Upam, da bo tud pri tebi vse ok! Če boš pa še imela kaj izcedka pa TAKOJ h G!
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 5.10.2009 10:08:51
|
|
|
|
JanaB
|
Da poročam kako je šlo. G me je pregledala vaginalno in naredila UZ. Z otročkom je vse ok. Krvavitev naj bi bila posledica rahlega glivičnega vnetja zaradi česar je sluznica še bolj občutljiva. Predpisala mi je vagisan, odnosov pa zaenkrat ni prepovedala. Le v kolikor naj bi se krvavitev ali rjav izcedek ponavljal ob odnosih je bolje, da se jim odpoveva. Se že veselim morfologije drugi teden Vse naj naj želim tudi ostalim!
|
|
|
|
RE: Krvavitev po spolnem odnosu 5.10.2009 12:27:03
|
|
|
|
nincrli
|
Glavno, da je ok pa četud ne moreta več
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kje živite?sashyv stanovanju (
26%)
v hiši (
43%)
v najemu v stanovanju (
9%)
v najemu v hiši (
1%)
Pri njegovih/svojih straših (
20%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!