Anonimen
|
Živjo, sem ena izmed bork, ki se že dlje časa bori za , a nekako še ni uspelo. Naj povem, da sem imela ta cikel zelo zelo šibko M, a sem kljub temu 3.dan pričela s Femaro. Prvič v življenju sem včeraj zagledala pozitiven ovulacijski test in seveda sva z možem to zvečer izkoristila. Potem pa šok, po SO zagledam kri, in to ne malo, kot nekakšen roza izcedek, ki lahko nakazuje O, ampak res tisto kri, kot pri M (sveža, svetlo rdeča). Ponoči sicer nisem imela vložka, a na hlačkah je bil zjutraj velik krvav flek, tuki na papirju je konkretna kri. Tako sem se veselila da sem končno prišla do O, ki je nisem imela že več kot eno leto, sedaj pa tako razočaranje. Sicer imam danes popoldne G, ker naj bi imela kontrolo rasti foliklov, danes je namreč 14.dan cikla, a se bojim slabih novic. Res sem bila prepričana, da sem imela O, čutila sem špikanje v jajčnikih in O testi so bili pozitivni. Verjetno gre za veliko hormonsko ravnovesje, zato se sprašujem, kaj sedaj lahko pričakujem, ker na netu ne najdem nikakršnih odgovorov. Vsaka informacija je dobrodošla, hvala, lp A
|