Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krvavitev med nosečnostjo 16.10.2004 23:10:44
|
|
|
|
Nina Nana
|
Krvavitve se pojavljajo, pri nekaterih pogosteje, pri drugih ne. Vsekakor je potrebno obiskati G. Če je le malo izcedka, počakajta do jutri, sicer pa raje pojdita v porodnišnico. Jaz sem krvavela pri 27 tednih. Ponoči me je mož peljal v bol. pa niso nič ugotovili, samo dva dni so me zadržali na opazovanju. Predlagam ti, da razvajaš svojo ženičko, ji strežeš, jo masiraš, ji kupiš kaj lepega in ne pusti ji opravljati težkih opravil. Lepo se pocartajta in Lp
|
|
|
|
Krvavitev med nosečnostjo 17.10.2004 11:35:13
|
|
|
|
Katja & Kiara
|
Samo mirno kri. Jaz sem imela stalno neke krvavkaste izcedke. Pa so bile najbrz samo majhne poskodbe sluznice v noznici, ki rata malo bolj obcutljiva. Nujno pa k zdravniku ce je krvavitev vecja zraven kej boli ce trebuh rata bolj napet in obcutljiv. Sicer pa te kaplice krvi ponavadi nic ne pomenijo, vcasih samo opozarjajo da je treba malo bolj pocivat. In cartat se ;)
|
|
|
|
Krvavitev med nosečnostjo 17.10.2004 11:52:48
|
|
|
|
Abby
|
Če se krvavitev pojavlja ob takem času, kot bi se sicer menstruacija, samo šibkeje, je to lahko zaradi premalo hormona progesterona, ki je zadolžen za ohranitev nosečnosti. Meni se je lazna menstruacija v prvi nosečnosti pojavila dvakrat (prva dva meseca), vendar ni zdravstvo temu posvečalo nobene pozornosti. Vseeno sem raje malo več počivala, in na konce sem en dan čez rok po naravni poti rodila zdravega otročička. Težava, ki sem jo imela (in je bila hkrati tudi edina težava), ni bila nikoli pojasnjena, zato me je seveda skrbelo, kaj bo v primeru morebitne nove nosečnosti, sploh ker sem zelo drobne rasti (155cm, 41kg). Trenutno sem v začetku 20. tedna druge nosečnosti in zaenkrat nimam k sreči nobenih težav. Skratka, pri kakršnihkoli krvavitvah je treba biti pozoren in previden, običajno pa je vendarle strah hujši, kot pa nevarnost sama. Veliko sreče!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?