|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev iz nosa!
8.11.2006 20:51:06   
Anonimen
Pozravljene!
Zadnje čase se mi pogosto iz nosa vlije kri, pa me zanima, če ima katera podobno težavo kot jaz?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev iz nosa!
8.11.2006 20:54:02   
Anonimen
sem imela pa je minila tekom nosečnosti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 21:10:27   
Veverička
Tudi meni se je začelo dogajat med nosečnostjo. Potem je bilo nekaj časa mir, zdaj pa spet vedno bolj pogosto (pa nisem nosečauser posted image ). In me že tudi malo skrbi...k zdravniku bo treba pa mi ni najbolj, zdaj, ko so te viroze na pohodu...
Če ve katera kaj več, se tudi jaz priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 23:02:10   
mamči
Krvavitve iz nosu so pogostejše v času nosečnosti, ker je sluznica nabrekla,bolj občutljiva žile se razširijo . Se pa da pomagat s kapljicami za v nos, tud s fiziološko tekočino. Sploh ponoči je dobro imet vlažen zrak.Pa treba je pazit, da uporabiš res mehke robčke in se ne brišeš pregrobo.
Vevetička, tebe mogoče krvavitve dajejo ravno zarad suhega zraka, zdaj ko že pridno ogrevamo stanovanja. Če so pa krvavitve prepogoste, pa le skokni do zdravnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2006 9:07:13   
dskubin
meni se je to konstantno dogajalo, dokler nisem začela hodit na krvodajalske vsaj 1x letno. Res. Ampak med nosečnostjo si pa s tem ne moreš pomagat, žal.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 9:10:12   
Tekica
Kot je napisala mamči, zelo pomaga fiziološka raztopina, najbolje jo je imeti ves čas pri sebi in si jo dati po par kapljic, sluznica je bolj nabrekla in prekrvavljena.

Meni zelo pomaga.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2006 15:41:58   
Anonimen
Ne skrbi. Povsem normalen pojav med nosečnostjo. Meni se je to vedno dogajalo ob najbolj neprimernih trenutkih, ampak se pač navadiš imeti robčke s sabo. Saj bo minilo!

(odgovor članu Tekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......