Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev in izcedek po porodu 6.7.2007 11:00:44
|
|
|
|
valči
|
Neža,moem se ti javit in ti napisat,da mi je iskreno žal za tako hudo izkušnjo,ki si jo mogla doživet.Vsak dan sem mislila nate in držala pesti,očitno je življenje res kruto,da imaš sedaj dva .Pravijo,da se take stvari dogajajo najmočnejšim,kar ti zagotovo si.In zagotovo bo zate nekega dne posijalo sonce in boš srečna mamica.Bodi močna in verjemi,draga Neža Oprosti,da ti to pišem,ni namen te ražalostit,le potolažit,ker si mi blizu,čeprav te ne poznam. Glede vprašanja,ali tisti izcedek zgleda kot sokrvica?Taka tekočina,rahlo krvava,oziroma roza?Če je to,sem jaz to imela,pa rumenkasta postane čez par dni. Če te zelo skrbi vprašaj Pušenjaka.Te lahko vprašam,kaj se je zgodilo,da si mogla tako hitro rodit?Če ti je vprašanje preveč osebno,ne rabiš odgovorit,ne bom nič huda.Drži mi se in ostani močna in pogumna.
|
|
RE: Krvavitev in izcedek po porodu 6.7.2007 11:27:36
|
|
|
|
orhideja75
|
tudi jaz sem imela dolgo krvavitev-izcedek po porodu. še , ko sem bila na 1.pregledu tako, da sem potem mogla priti še enkrat na pregled. pa mi ni G nič rekla,da bi bilo to kaj narobe.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?