|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev - zakaj?
6.1.2008 14:09:40   
Anonimen
Pozdravljene. Imam eno vprašanje. Zadnjo M sem imela 21.12., cikluse pa imam zelo neredne. 3. in 4.1. sem imela rahlo krvavitev, bolj rjavkast izcedek čez cel dan, tako da sem rabila tanki vložek; zvečer in ponoči ni bilo nič. Kaj bi to lahko bilo, morda vgnezditvea krvavitev ali pa ovulacijska krvavitev?!? Še nikoli namreč nisem imela krvavitve med ciklusom. Ima katera podobne izkušnje in bi mi lahko povedala, kaj se mi dogaja?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev - zakaj?
6.1.2008 14:15:06   
pilar28
user posted image čudno ali pa ne odvisno kako dolg je ciklus, predvidevem, da si nekje med 2-6 v stanju OV, semenčece preživi do treh dni in vgnezditev je ponavadi okoli 7 dneva, mislim no. Kaj pa vem? Ampak lahko bi pa tudi bila vgnezditev, pa počakaj do 18. jan in naredi test- pestkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2008 14:19:54   
Kate26
Lahko da si imela ovulacijsko krvavitev, včasih pa pride do vmesne krvavitve tudi zaradi manjšega hormonskega neravnovesja.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2008 15:15:19   
alynaty
tudi jaz imam podobne težave. A mogoče katera ve ali je lahko hormonsko neravnovesje vzrok oz. eden od vzrokov, da ne morem zanositi? Pri meni se pojavijo prve krvavitve- ki ni menstruacija teden dni pred M.

alynaty

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2008 16:43:37   
vrtnica21
Pri meni se tudi pojavljajo krvavitve oz. temni izcedki kak teden dni pred M. Vzrok je hormonsko neravnovesje. Se pravi, da sploh občasno nimam ovulacije in prave M. G mi je na zadnjem pregledu dala tablekte Cyclo Progynova (krvavavela sem že 14 dni). Sedaj jih jemljem ze 7 dni in krvavitev se mi sploh ne ustavi. user posted image
Mi je pa rekla G, da bom imela probleme zanositi.....ampak naj se prvo še malo sama potrudiva.
Kar zmešalo se mi bo od teh krvavitev. user posted image user posted image   

(odgovor članu alynaty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2008 16:46:20   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica21

Pri meni se tudi pojavljajo krvavitve oz. temni izcedki kak teden dni pred M. Vzrok je hormonsko neravnovesje. Se pravi, da sploh občasno nimam ovulacije in prave M. G mi je na zadnjem pregledu dala tablekte Cyclo Progynova (krvavavela sem že 14 dni). Sedaj jih jemljem ze 7 dni in krvavitev se mi sploh ne ustavi. user posted image
Mi je pa rekla G, da bom imela probleme zanositi.....ampak naj se prvo še malo sama potrudiva.
Kar zmešalo se mi bo od teh krvavitev. user posted image user posted image   

Ojoj to pa res ni fajn.

Samo eno vprašanje, kdaj pa se pojavi vgnezditvena krvavitev če se?

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2008 17:02:52   
Anonimen
Nekje sem prebrala, da se vgnezditvena krvavitev pojavi 6-9 dni po oploditvi. Potem sem računala zase in bi bilo možno. Do M imam še najmanj 11 dni. Upam, da ni kakšno hormonsko neravnovesje, saj do sedaj teh krvavitev nikoli nisem imela.

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2008 17:36:07   
Anonimen
mogoče katera ve ali je lahko hormonsko neravnovesje vzrok oz. eden od vzrokov, da ne morem zanositi? Pri meni se pojavijo prve krvavitve- ki ni menstruacija teden dni pred M.

Jaz sem kljub temu zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2008 21:02:39   
alynaty
lepo slišat vzpodbudne besede.
Sem pa se mal lotila na psihi delat, pa čajčke pit. Od danes dalje user posted image
Pa da vidimo.

alynaty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2008 21:22:46   
Kate26
IZVIRNO SPOROČILO: mina07

Nekje sem prebrala, da se vgnezditvena krvavitev pojavi 6-9 dni po oploditvi. Potem sem računala zase in bi bilo možno. Do M imam še najmanj 11 dni. Upam, da ni kakšno hormonsko neravnovesje, saj do sedaj teh krvavitev nikoli nisem imela.

Ja, pravilno si napisala. Vgnezditvena krvavitev se res pojavi nekje 6 do 9 dni po oploditvi, kar pa pomeni, da se pojavi pribljižno 3 do 6 dni pred predvideno menstruacijo oz. včasih skoraj istočasno kot user posted image . Namreč od ovulacije, do predvidene M je 14 dni. Če pa se jajčna celica oplodi (kar se lahko zgodi nekje v 24-ih urah od ovulacije), pa se začne delit in še vsaj 5 dni potuje do in v maternici, kjer se potem končno vgnezdi (takrat lahko zakrvavimo - vgnezditvena krvavitev). To, da pa vsi cikli niso enako dolgi, pa je odvisno samo od tega kdaj imamo ovulacijo (npr. stres lahko zamakne ovulacijo na kasnejši čas), po 14. dneh od ovulacije pa naj bi dobile M (če seveda ne zanosiš) - zato si lahko za nazaj natančno izračunaš kdaj imaš O, za naprej pa ne. Zato mislim, da če imaš še 11 dni pred predvideno M, da si imela kvečjemu kasnejšo ovulacijo oz. si imela ovulacijsko krvavitev (če seveda res nisi krvavela zaradi hormonskega ravnovesja) nikakor pa nisi mogla imeti že vgnezditvene krvavitve. Držim pesti, da bo vse vredu in da boste kmalu zagledale user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 9:00:10   
sončnica24
Hvala punce za odgovor, vem spet nekaj novegauser posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?