|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev
16.2.2007 15:55:17   
vesa
Lepo pozdravljene punce, upam da mi bo katera znala odgovoriti. V 7 tednu nosecnosti sem imela samo en dan rahlo krvavitev, takoj sem odšla v bolnico kjer so mi pregledali kri in naredili UZ, vse je bilo vredu pikica lepo raste in še utrip so zaznali, mene pa vseeno skrbi ali se je kateri potem še krvavitev ponavljala in če lahko pride do česa hujšega. Zdaj sem v 8 tednu in jemljem tablete Dabroston in močno upam da bo vse uredu. Za osgovore se vam najlepše zahvaljujem. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev
16.2.2007 17:57:09   
Pingvinčica
Ja jaz sem zakrvavela prvič v 9t, nato še enkrat v 12t, čisto malo. Na koncu se je vse srečno končalo in je sedaj hčera  stara že skoraj 21m,...

(odgovor članu vesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 18:07:47   
duhica
Tudi meni so se pojavljale krvavitve vseh vrst do 12 tedna. Rezultat: 3 leta star razgrajač. Zdaj v tej nosečnosti pa enako, zdasem noseča 13 tednov in kaže dobro.
Poskušaj se ne sekirat!

Veliko sreče

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 18:52:07   
vesa
Punce za odgovor se vama najlepše zahvaljujem, sej me je tisti dan že G poskušala pomirit, da je vse uredu, ampak kaj ko je vedno tisti strah prisoten. Se bom poskusila pomirit. Hvala in lp

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2007 14:21:48   
ALEKSA13
Sem noseča 8 tednov, pa tudi jaz že od kar sem zvedla, da sem noseča, nosim vložek. Skoraj vsak dan mam take svetlo rjave izcedke, kak dan čisto malo, kak dan pa malo bolj. Sem bila pred 10 dnevi na pregledu, bilo je vse ok, v začetku nasl. meseca pa grem spet na pregled. Moram bolj mirovati in počivati, upam, da bodo ti izcedki čimprej minili in da bo vse ok pri nas vseh. LP 

(odgovor članu vesa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2007 20:56:28   
Anonimen
Tudi jaz sem začela krvaveti in sicer v 5 tednu. Pri meni na Uz niti niso mogli ugotoviti, če je šlo ali je ostalo. IN je hvalabogu ostalo. Zdaj sem v 16. t. in upam, da se ne bo ponovilo.

Samo pomiri se, čim manj stresa, pa bo!

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?