|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev?
7.6.2007 15:10:26   
MaŁŁena
zivjo!
zamima me ali je ugnezditvena krvavitev prisotna pri vsaki izmed nas? namreč...s fantom delava nauser posted image  ze pol leta...pa se nič... od prejsnje user posted image   pa malo bolj intenzivno... sicer imam na 33. dan, a vceraj je bil komaj 23.! zvečer sva oba pri meni opazila rahlo krvavitev-kot začetek user posted image  in zato sva bila takoj zelo nesrečna ker sva mislila da se nama je spet ponesrečilo in da je pač ta user posted image  prišla prej...A DANES O NJEJ NI NE DUHA NE SLUHA!!!!!! zanima me kaj naj si sedaj misliva o tem včeraj in kaj naj narediva?????    NAJLEPŠA HVALA ZA ODGOVORE (upam da jih bo čim več)        
                                             lp

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 7.6.2007 21:12:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRVAVITEV???
7.6.2007 16:18:16   
dudi2006
Mislim, da bi bilo najbolje, da se popolnoma prepustiš dogodkom v tem smislu, da ne misliš na najhujše. Uživaj v intimnih trenutkih s partnerjem in ne razmišljaj o tem, da delatauser posted image . Boš videla...šele, ko se boš popolnoma prepustila, sprostila ipd. se bo zgodilo . Vem, da je želja močna ampak probaj se ne živcirat, ker telo potem drugače deluje...to so samo moje skromne misli. Upam, da vama kmalu rata in veliko srečeuser posted image

(odgovor članu MaŁŁena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2007 21:57:38   
tejč29
Jaz sem pri moji prvi nosečnosti tudi imela rahel izcedek (rdečkasto rjave barve) in to samo en dan, cca. 10 dni po oploditvi in tudi prsi so me bolele. Najprej sem mislila, da je prišlauser posted image  teden prehitro pol pa je ni bilo več, nažalost pa samo dva meseca (IMN)....
Po moje je lahko ugnezditvena krvavitev, res pa je da smo si zelooo različne in ravno na forumu to opažam...
Počakaj do dneva, ko bi morala dobiti user posted image  . če je do takrat ne bo, naredi test...in res je, ne obremenjuj se, ti bo lažje.....

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2007 22:28:26   
MaŁŁena
tejč29 se ti opravičujem ker nevem kaj je IMN???????????????????? hvala

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2007 22:34:52   
Shani
izven maternice nosečnost

(odgovor članu MaŁŁena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 18:38:48   
MaŁŁena
user posted image user posted image user posted image user posted image  no po tistem sem dobila user posted image  sedaj pa se je krvavitev ponovno pojavila in to 14.dan ciklusa...user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj naj naredim??????????????user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?