|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev!
8.1.2008 21:54:58   
Anonimen
Pozdravljene!
Zanima me če mi lahko pomagate. Z partnerjem imama redne spolne odnose brez zaščite. In pred nekaj dnevi, ko sem šla na WC po veselemuser posted image  sem na papiru zagledala sledi krvi. Ali mogoče ve katera kaj bi lahko to bilo? Kri je bila iz nožnice. Čisto malo in bleda. Za odgovore vam bom zelo hvaležna.

LEP POZDRAVuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev!
8.1.2008 21:59:28   
spelka12
Oj.
Lahko ti je partnerjev hmhmhmhm med odnosom (še posebej, če je bil res tako živahen user posted image ) ranil maternični vrat. Če pa krvavitev v enem dnevu ne poneha pa je lahko tudi kaj drugega.
No lahko je pa tudi vgnezditvena.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 22:05:44   
Anonimen
Ne saj tak orink ni bilo je bilo že kdaj bol na hard. Nevem kaj si naj mislim. Kdaj se pojavi vgnezditvena? In kako dolgo ponavadi traja. In ali je možno da jo je spolni odnos pospešil?

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 23:42:58   
Anonimen
Verjetno ni nič hudega, gre za mehansko poškodbo, ker sta bila mogoče malo bolj strastna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 0:17:18   
Andromeda
Tudi meni se je že nekaj takega pripetilo. Če je bila krvavitev samo po spolnem odnosu in je kasneje ni bilo več, je šlo verjetno res za mehansko poškodbo. Vgnezditvena pa naj bi prišla cca 7-10 dni po ovulaciji. Naj me katera popravi, če se motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 10:29:08   
vita80
Kaj, če pa je krvavitev od kakšnega vnetja?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 14:18:23   
Anonimen
Takoj po spolnem odnosu je možna različna krvavitev.
Kar se pa vgnezditvene krvavitve tiče, pa sem jaz dobila kar nekaj odgovorov, ki si jih lahko prebereš na moji temi, prejšnji teden - Želimo si novega člana, Krvavitev-zakaj?. Oprosti, linkov ne znam pripenjat.

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 19:14:05   
pikonina
lep pozdrav vsem. jaz pa imam malo drugačen problem, ampak zaradi tega nebom odpirala nove teme in bi bila zelo hvaležna, če bi katera napisala kaj o tem, če je imela že podobno izkušnjo...in sicer tabletke sem nehala jemati maja 07, ker sva se odločila da začneva avgusta delati na user posted image  in do sedaj sem imela 4 user posted image  in sicer sem jo imela 30.5., 25.7., 7.10 potem pa do 28.12 nič ubistvu občasne rahle krvavitve ampak skoraj nič. in od 28.12 do danes po 15ih dneh jo imam še vedno, pa ful so mi eni strdki ven šli. jst res ne vem 3 mesce je nism mela zdej pa že kr 15 dni. res bi bila zelo hvaležna vsem za odgovore. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 19:33:07   
Anonimen
Kot je videti, kdaj si imela M, sklepam da imaš tudi ti neredne cikluse. Pri meni je bilo podobno, kakšen mesec M kar ni bilo in po daljšem izostanku sem imela v maternici strdek. Sicer jaz sem šla h ginekologu in je na UZ to opazil. M mi je sprožil on s tabletkami in so tudi meni padale kar kepe strjene krvi ven in sem imela tudi daljšo.
LAhko je kaj podobnega tudi pri tebi.
Kaj dosti nisem pomagala; upam pa, da ni kaj resnega

(odgovor članu pikonina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 19:41:44   
pikonina
mina07 hvala ti za odgovor si me malo potolažila ker mava, ubistvu si mela podoben problem kot jaz pa ni bilo kaj hujšega. in se ti je zdaj že kaj bolj uredil ciklus? sploh ne vem kdaj pa naj bi se to uredilo glede neredne user posted image   pol leta, 1 leto al več? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?