Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 20:13:58
|
|
|
|
maja24
|
Če imaš krvave izcedke pojdi takoj do G da preveri če je vse uredu,drgač pa počivej
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 20:25:46
|
|
|
|
rogljicek
|
Jaz sem mela krvavitve celo nosečnost. Vedno sem šla do ginekologa. Seveda ni nič naredil, vendar sem se pa bolje počutila. Krvavitev ni kar nekaj, ni normalna, zato se mi zdi čudno, da ginekolog tako reče. Sicer je pa meni vedno rekel POČIVAT!!!
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 20:35:00
|
|
|
|
Hans
|
Če imaš krvave izcedke pojdi takoj do G da preveri če je vse uredu,drgač pa počivej Tako sem delal jaz, ko sem imela prve tedne izcedek.
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 20:43:54
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jaz sem imela tudi krvavitve v začetku, sicer zelo rahle, ampak sem šla vseeno takoj do G (prej sem poklicala in so mi rekli naj čimprej pridem se pokazat). Me je dal na bolniško za nekaj časa. S tem se ni glih za hecat.
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 20:56:53
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz sem jih imela tri tedne(6.,7.,8. ) - dobila sem dabroston pa je počasi ponehalo in je bilo potem vs ok. Pa čestitke za
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 20:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore. Me pa zanima je katera dobila kakšne posebne "napotke" ali pa "zdravila" in ali so vam kaj rekli zakaj do tega pride????? Pa vse se donosile do konca???
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:21:27
|
|
|
|
*Tiana*
|
Tud men je predpisala Dabroston in pa počitek, veliko počitka. Pa nič težjega vzdigovat. Zdaj sem v 33. tednu, še malo pa se bomo cartali. Men se zdi reakcija tvojega G mal čudna. Jaz bi ga za vsak slučaj še enkrat poklicala, oz. kar na dežurno, glede na to da je že vikend. Srečno!
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:22:29
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Edina, meni so rekli, da v tako zgodnji nosečnosti ne morejo nič naredit, ploda niti ne poskušajo zadržati. Največ lahko narediš ti s počitkom.
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:23:56
|
|
|
|
OliveOyl
|
Krvavela sem obakrat v 10 t.,prvič sem dobila Dabroston tbl.pa veliko počitka,drugič samo počitek, obakrat rodila čez rok.
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:26:35
|
|
|
|
Naja30
|
V drugi nos. sem na začetku dvakrat imela rjavkast izcedek in sem klicala G. Ta je rekla, da itak ne morejo nič tako zgodaj, tako da se tudi pokazat nisem šla. Rekla je še, da naj počivam in ne dvigujem težkih bremen (takrat 11m hčerke).
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:34:36
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz se, rodila točno en teden pred rokom Prve tedne ne moreš kaj dosti vplivati na te krvavitve. Jaz sem celo hodila v službo, ker sem doma imela leto in par mesecev starega sina, pa ga je bilo treba tudi kaj dvignit. G mi je takoj rekla za bolniško, pa sem rekla, da če bo pikica preživela itak bo ... Sem pa v službi vodji takoj povedala, in so me res "čuvali", da nisem imela obremenitev. Če imaš službo,kjer so fizični napori, potem raje ostani doma.
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:47:17
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla ... jaz sem zdaj v 7t5d in sem imela dva dni nazaj roza izcedke se mi je pa to zgodilo že 14dni nazaj sem klicala G kaka je situacija in je rekla naj čimveč ležim in drugega mi nima kaj ..če mal pomislimo je to res ... dabroston pijem že od začetka .. po prvemu izcedku sem bila pol čez 2 dni itak naročena pa je moj plodek bil ok ... počivaj čimveč ...
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedtki v nosečnosti 7.3.2008 21:59:32
|
|
|
|
lina10
|
Jaz sem krvavela vsak teden od 8.tedna nosečnosti in so mi prepisali dabroston ,ki je umiril krvavitev ampak se je vedno zopet pojavila ampek sem morala počivat in jemati tablete prenehalo pa je okoli 13.tedna,na koncu so pa ugotovili d je bil hematom ampak se je lepo zacelilo sedaj pa sem že v 39.tednu imam še točno 14.dni do roka. lahko ti samo to povem pčivaj in pozitivno misli pa se bo vse uredilo.
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 7.3.2008 22:21:58
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: EDINA Čao punce! Me nekaj zanima : je imela katera od vas v začetku nosečnosti...točno v 8 tednu , krvave izcedke......??? Kaj storiti oz. je potrebno zganjat paniko ali ne? G se ne zdi to nič strašno groznega in straha vzbujajočega, vsaj do naslednjega tedna ne,..... Hvala za pomoč. Ko sem v službi začela malo krvaveti (6 teden) sem šla takoj na urgenco (delam v LJ), kjer so mi dali tablete Dabroston. Do pregleda mojega G sem doma počivala. Vmes sem še malo krvavela in nazadnje imela rjave izcedke. Je moj G reku, da sem imela hematom. Sem pa pri prvid dveh nosečnostih tudi krvavela tja do 12 tedna, sploh takrat, ko sem se preveč gibala zato sem morala VELIKO POČIVATI. Ko se je posteljica dvignila po 14 tednu, pa nisem več toliko počivala, vendar sem se pazila, da nisem nič težkega dvigovala.
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 7.3.2008 23:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji krvavi izcedki se niso iztekli dobro, pikica ni preživela. Vsaka, ampak res vsaka krvavitev v nosečnosti ni dobrodošla, kaj šele normalna.
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 8.3.2008 0:17:57
|
|
|
|
tims
|
Tudi jaz sem imela v osmem tednu take izcedeke. Sem šla na urgenco, kjer so mi priporočali počitek. "Če je namenjeno da gre naprej, bo šlo naprej", to so bile besede G. na urgenci in še , da ne morejo nič narediti v tako zgodnji nosečnosti. Čez dva dni pa sem imela prvi pregled pri svoji G. Od takrat naprej sem na bolniški, ker kmalu po prvi taki krvavitvi so se začeli še krči. Zdaj smo v 21 tednu in je z našo malo pupiko vse ok, jaz pa sem še vedno doma na bolniški. Ne izgubi upanja, da bo s tvojim vse ok, vsekakor pa se pejt pokazat G., lahko greš tudi na urgenco. Držim pesti zate da boš kmalu cartala svojga
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 9.3.2008 0:16:25
|
|
|
|
kaja02
|
tudi sama sem imela krvave izcedke v vsaki nosečnosti. Prva se žal ni zaključila do konca, sem pa v drugo in v tretje začela krvaveti v 7. tednu, pa je bila prava kri ( večja količina) ne sam rjav izcedek, ki je trajal po nekaj dni, nato se je ustavil, pa zopet začel... pa sem kljub vsemu rodila zdravo navihano hčer, sedaj pa sem ponoivno in moja pridno prevrača kozolce po mojem trebuhu.Mi je pa moja G rekla, da sem očitno tak naštimana in ne najde vzroka za te težave. Zato se ne preveč sekirat, če je namenjeno bo ostalo, ti sam počivaj in pozitivno misli Želim ti lepo pa upam da se bo vse uredilo!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 9.3.2008 11:19:54
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem dobila Dabroston, počitek in bolniško. Trenutno sem konec 30 tedna. Upam da pridem srečno do konca. Srečno.
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 9.3.2008 12:04:29
|
|
|
|
jolly123
|
Meni so se v 6-tem tednu začele krvavitve, na urgenci ugotovili hematom. Me dali v bolnico za par dni, zdej sem uradno po odločbi komisije na bolniški do 30.4. v tem času ne smem nič, samo počivati. Krvavitve se mi še vedno pojavljajo, dobila sem pa Dabroston.
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 15.4.2008 22:41:35
|
|
|
|
pikicai
|
jst sm mela te probleme mislim da v 8 tednu, pa kr sem rh neg. sem dobila inekcijo
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 15.4.2008 22:47:25
|
|
|
|
Acjom1
|
Mene pa zanima kako je s krvavitvami in Rh- krvno skupino. Jaz sem namreč Rh negativna in sem krvavela dobra dva tedna na začetku nosečnosti (okrog osmega tedna). Potem se je nehalo in zdaj je vse vredu. Zdaj sem v 16. tednu. Skrbi pa me, ker sem nekje prebrala, da naj bi v primeru krvavitve dobila inekcijo zaradi Rh-, pa mi tega ni noben nič omenil. Kakšne imate pa ve kaj izkušnje s tem? Joj, danes sem čisto paranoična, najprej sem naredla paniko zaradi toxoplazme, zdaj to...
|
|
|
|
RE: Krvavi izcedki v nosečnosti 16.4.2008 8:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
EDINA kako je sedaj s tabo, si v redu????
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?