Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krvav oz. rjav izcedek v petnajstem tednu 11.5.2009 10:14:37
|
|
|
|
Bojana82
|
Punce, mene je tako strah, včeraj sem na hlačkah opazila rjav oz, krvav ( ne sveža kri ) izcedek, potem pa nič več! Danes zjutraj, ko sem šla na WC, pa je bil papir malo obarvan ampek ne rjavo pa ne krvavo.....ampak tko, kot da bi bil urin malo umazan oz. vmes malo umazana sluz , joj neznam opisat ! Saj vem, da me boste k ginekologinji napodile in bom tudi šla, takoj ob enih ko začne delati! Ampak do takrat bom že znorela, ker me tako zelo skrbi kaj je narobe! Aja, pozabila sem pa napisati, da imam za maternico krvavo cisto, ki se je v zadnjem mesecu zmanjšala.....mogoče se pa to kaj čisti ?!
|
|
|
|
RE: Krvav oz. rjav izcedek v petnajstem tednu 11.5.2009 10:59:48
|
|
|
|
Flora2
|
Če ti bo kaj v tolažbo, naj ti povem, da sem imela jaz tudi rjav izcedek tam nekje okrog 15. tedna in sem šla k G, ki pa mi ni znala povedati zakaj do tega pride, vse pa je bilo ok, bila sem na bolniški cca. 2tedna, bolj iz preventive, ampak je bilo vse ok. Tako, da le pojdi na pregled pa ne se preveč sekirat, ker je to dokaj pogost pojav, ki ni nujno da pomeni karkoli slabega. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?