|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvav izcedek
7.4.2005 16:52:49   
ava
Punce, kaj menite, ali je krvav (bolj roza) izcedek znak, da se tudi moje dete pripravlja priti na svet ali je zgolj posledica današnjega vaginalnega pregleda? Sem v 38 tednu in tri dni.

Hvala za odgovore, vsem čakajočim sotrpinkam pa čimveč sreče in naj bo čim prej.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krvav izcedek
7.4.2005 16:57:25   
Anonimen
Absolutno posledica vaginalnega pregleda. Jaz sem to imela na koncu nonstop po pregledih.

(odgovor članu ava)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krvav izcedek
7.4.2005 16:58:07   
fricka
Glede na predavanje iz materinske šole se ti je morda odluščil čep. Potem bo kmalu....

Sem prvič noseča in še ne vem kako to zgleda, pa čeprav sem že zelo pri koncu.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krvav izcedek
7.4.2005 18:04:12   
Elena B
posledica vaginalnega pregleda. Bo pa hitro! Srečno!
:sloncek:

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krvav izcedek
7.4.2005 19:14:05   
SU
Tudi pri meni je bilo malce izcedka po pregledih-kar ene trikrat. Sej smo itak bolj občutljive med nosečnostjo tam spodaj... Ravno pred kratkim sem brala, da ko gre čep ven, da ne moreš zgrešit...da je taka gosta sluz (kot en smrkelj)...Sicer pa upam, da bo vseeno kmalu. LP, Saša

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krvav izcedek
8.4.2005 17:20:43   
Amoss
Baje da tudi par dni pred porodom pomeni krvavkast izcedek da se bo porod kmalu začel:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......