|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvav izcedek
31.3.2008 14:58:50   
Anonimen
Pozdravljene!

Verjetno je bilo na to temo napisanih veliko besed, ampak sem se jaz vseeno včeraj ustrašla, namreč sem v 14 delu ciklusa se pravi da imam ravno ovulacijo in včeraj sem vidla velik krvav madež na hlačkah....

Ali je katera med vami imela že tako izkušnjo? 

Meni se to še ni nikoli zgodilo, pa sem že marikaj dala čez....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvav izcedek
31.3.2008 15:00:04   
Tanik
tudi med ovulacijo lahko pride do rahle krvavitve.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 15:05:38   
Anonimen
Med O lahko malo zakrvaviš oziroma je krvava sluz.To ni nič hudega.

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 19:57:29   
košuta
Meni se je to tudi zgodilo samo enkrat. Sem zagnala celo paniko, ker nisem vedela, zakaj gre. Potem smo pa user posted image in tisti mesec je končno uspelo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2008 20:55:16   
aqua77
Meni se je to zgodilo ravno včeraj!! Sicer po user posted image , ko sem šla na wc. Sem se ustrašla da sem user posted image  dobila 10 dni prezgodaj. Danes zvečer pa je že vse v normalah, o izcedku, ki je bil kar močen, ne duha ne sluha.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2008 20:56:20   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Meni se je to zgodilo ravno včeraj!! Sicer po user posted image , ko sem šla na wc. Sem se ustrašla da sem user posted image  dobila 10 dni prezgodaj. Danes zvečer pa je že vse v normalah, o izcedku, ki je bil kar močen, ne duha ne sluha.

mogoce je bila pa ze vgnezditvena user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2008 21:01:08   
aqua77
Upam! user posted image  Sam je blo kar velik materiala! Sem si predstavljala da je pri vgnezditveni recimo zadeve za kakšen flekec na hlačkah! Pri meni je bilo kar več tega, zato sem taprvo pomislila na M. Sej sem danes v toku dneva že spraševala naše punce na RR če majo kaj predstave, kaj bi to lahko bilo. user posted image  Sicer pa ne vem koliko izcedka naj bi bilo pri vgnezditveni? A katera mogoče to ve?? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2008 21:28:20   
kaja02
lahko, da je bila vgneznitvena, tud pri meni je bilo tako, je bila krvavitev v kar veliki obliki, na papirju in na hlačkah, tako da sem mislala da ne bo nič, potem pa sem čez 20 dni zagledala tisti tako zaželjen plusek.
Sedaj sem v 23 tednu user posted image

pa veliko uspeha!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2008 10:19:32   
liam
Eno vprašanje ker jst tega zdaj ne razumem ravno najbolje: a ni to malo čudno, da bi bila vgnezditvena krvavitev takrat, ko naj bi bla ovulacija? Ker kolikor jst razumem to vse skupaj... potem bi moralo pridit do oploditve že nekako v predhodnem ciklusuuser posted image  

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2008 12:44:49   
gajka
Vgnezditvena je navadno malo pred pričakovano M ali v času pričakovane M (tako je bilo pri meni), če imaš seveda cikluse na nekje 30 dni. Vgnezditev poteka namreč 7 dni ali malo kasneje po ovulaciji. Zelo majhna krvavitev v času ovulacije pa je popolnoma normalna.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2008 12:47:28   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Eno vprašanje ker jst tega zdaj ne razumem ravno najbolje: a ni to malo čudno, da bi bila vgnezditvena krvavitev takrat, ko naj bi bla ovulacija? Ker kolikor jst razumem to vse skupaj... potem bi moralo pridit do oploditve že nekako v predhodnem ciklusuuser posted image  

to je različno, imaš vgnezdidtveno krvavitev in krvavitev med ovulacijo. vsaj jaz sem tako prebrala.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2008 12:50:57   
gajka
Ovulacijska krvavitev je vseeno precej redek pojav, čeprav je normalna in ni nič narobe, če se pojavi. Vgnezditvena krvavitev pa prav tako ni nujen pojav. Ene jo imajo, večina pa tudi ne. Moja vgnezditvena krvavitev je bila podobna začetku moje user posted image  - temnejši izcedek, ampak v zelo majhnih količinah, je pa trajala dobre 3 dni, ampak jo je bilo vsak dan zelo malo.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2008 10:33:18   
baby bum
Lep pozdrav!
Sem nova na formu in ze nekaj časa beram ta sporočila.
imam pa problem in me zanima če mi lahko pomagate
Pred enim tednom sem imela spolni odnos in ko sva končala se mi je na papirjo poznala rahla kri ki je
tarajala 5 dni to ni bila M. Sedaj pa bi mogla dobiti menstro pa je nimam že 3 dni ali je kaj z mano na robe.
Prosim če je katera imela take težave mi naj sporoči
mene zelo skrbi k G še nisem šla .
Nosečniških znakov pa nimam samo na wc me non stop tišči
pomagajte PROSIM
obupana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2008 11:33:13   
punčka10
Pikica...včeraj sem jaz pisala to na forumu...tudi jaz prej še nikoli nisem krvavela med ovulacijo, ta meces pa začuda sem. Sm imela čudn filing glede tega, tako da sm učeraj zjutraj odšla do ginekologa in mi je odkril 6 krat 6 cm veliko cisto, ki jo bo treba operirati. Tako da, če imaš slab občutek pojdi do ginekologa. Seveda te nočm strašiti, ker je lahko pri tebi res le krvavitev ob ovulaciji, ampak bolše je preveriti. Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2008 13:00:42   
Anonimen
Še ena s to krvavitvijo. Včeraj je bil 8.dan po M in sva zvečer slončkala. Danes zjutraj pa ko sem ubrisala, je bilo na papirju malo sveže krvi in veliko goste sluzi. Je to O? Nikoli se mi še to ni zgodilo. Imam pa dokaj neredne M, od 30 do 24 dni.

(odgovor članu punčka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.7.2008 13:01:11   
Anonimen
Pa v jajčniku me ves čas špika kot pri O.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2011 15:34:17   
Saamara
  Moja vgnezditvena krvavitev je bila podobna začetku moje user posted image  - temnejši izcedek, ampak v zelo majhnih količinah, je pa trajala dobre 3 dni, ampak jo je bilo vsak dan zelo malo.
[/quote]

Mene nekaj zanima...tudi pri meni je bil isti izcedek...dobre tri tedne nazaj. Menstruacije pa še nisem dobila. Verjetno, če bi bila ovulacija, bi menstruacija mogla prit?? A bi bilo mogoče, da bi ta izcedek lahko pomenil kaj druga kot pa vgnezitvena krvavitev?? Kakšno delovanje hormonov, ali vnetje?? Testa pa še nisem delala...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Neplodnost
Vitaebella

Kaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?

Še naprej bi poskušala in se borila (59%)

Šla bi v posvojitev (15%)

Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (4%)

V življenju so še druge lepe stvari (12%)

Kupila bi si psa (3%)

Nič od naštetega (7%)

Število vseh glasov: 431

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!