|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kruhomat v Tušu
19.9.2007 10:54:06   
saraja
Pozdravljeni,

ne delam reklamo za T...., samo zanima me, kaj si mislite o njem, ki je zdaj v akciji? Ali ima eno ali dve metlici? Izkušnje prosim, danes sem si ga rezervirala, jutri grem ponj! Svetujte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kruhomat v Tušu
19.9.2007 10:56:24   
saraja
JE pa tale:
APARAT ZA PEKO KRUHA CLATRONIC BBA 2864

cena
49,90
11.958,04 SIT
http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=134&izdelekId=23455&akcija=473&ref=NivoId%3D41%26page%3D3

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 10:57:31   
Anonimen
Tega v T... si je nagledal tudi moj oče. Jaz mislim, da mu nič ne manjka.
Mi imamo Moulinexovega (manjšega za 1kg kruha) in je super. Moko kupujem v Hoferju (jaz tudi nočem delat reklame ampak,....), ker ima vse že noter tako, da dodaš samo vodo.
Kruh je SUPER!! Še bolj super pa je, če si vse pripraviš že zvečer in te zjutaj zbudi omamni vonj....

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 11:11:31   
saraja
Jaz sem tudi kupila moko v H, samo je še nisem poskusla pečt, najbrž čaka na kruhomat! A ima ta eno metlico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 11:13:02   
bodoča...
Ta ima eno metlico... jaz pa ti priporočam takšnega z dvema metlicama!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 11:14:44   
saraja
No, pol pa odpade! Bom pa drugega nabavila, hvala!

(odgovor članu bodoča...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 11:24:27   
bodoča...
sam ti res priporočam takšnega z dvema metlicama, ker je tudi kruh lepši - je takšen podolgovat in ga lepo režeš... tisti na eno metlico pa je "visok" kruh in take kvadrataste oblike in se full smešno reže... ne vem, jaz bi se definitivno odločila za takšnega na dve, nikoli na eno! poznam jih veliko, ki so razočarani nad takšnim, ki ima eno metlico!
tisti na dve metlice je malo dražji, ampak je ziher boljši user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 12:08:33   
Anonimen
Jaz imam takšnega (samo da je na 2 metlici) že 4 leta in je SUPER.

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 12:26:10   
Anonimen
Jaz imam takšnega na eno metlico in je kruh lepa kocka. Mislim, da iz pol kile moke dobim cca 750 g težek kruh.
Ampaj je čisto dovolj, ker včasih še tega ne pojemo.
Smo bolj slabi jedci kruha.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2007 14:52:28   
MAJDA22
Imam Clatronic tip BBA 2605.
Podoben je temu, samo moj je starejša izvedba. Res ima samo eno metlico, ampak mene nič ne moti. Kruh se vseeno lepo speče, narežem ga na majčkene koščke.
Z njim sem ZELO zadovoljna.

Ga priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?