Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 13.2.2008 18:07:01
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem si sposodila v poročnem salonu - dolga čipkasta - z modrimi trakci. Če se ne motim, imam celo v albumu sliko.
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 13.2.2008 21:20:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
moj sine je imel frak....tak mali beli frak. Sposojen v poročnem salonu.
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 13.2.2008 21:28:39
|
|
|
|
tažana
|
če bi jaz imela sineka: kakšne svetle hlače (recimo žametke), pa svetlo modro srajčko. (manj je kičasto boljše je)
|
|
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 13.2.2008 22:08:38
|
|
|
|
pikica86
|
živjo mi smo mu kupili oblekco v H&M-u, je bila v kompletu, še metuljček zraven...nazadnje ko sem bila v H&M-u so jo še imeli, pojsi pogledat...je črne barve z belimi črtami
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 14.2.2008 8:51:15
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana če bi jaz imela sineka: kakšne svetle hlače (recimo žametke), pa svetlo modro srajčko. (manj je kičasto boljše je) Se strinjam!!! Nekej najbolj grdo mi je, ko fantka oblečejo v kakšno oblekico, da na koncu zgleda kot punčka!!! Mi smo našmu fantku kupili lep bel kompletek, tak, da sem mu ga še kdaj oblekla!!!
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 15.2.2008 8:13:53
|
|
|
|
NATAŠI
|
jaz sem mojemu timoteju oblekla (bilo je sredi decembra) svetlo modre žametke na lac, svetlomodri copatki in majčko spodaj ... potem pa itak svetlo drap bundico .... Sploh nismo komplicirali in je izpadlo prav super... v cerkvi se tako vidijo le nogico, potem na gostilni je pa cel čas pančkal in mu je bilo tud čist udobno
|
|
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 15.2.2008 8:40:01
|
|
|
|
bt08
|
Pri nas je bil pa ožbej star 20 dni ko smo meli krst in je mel doma spleteno jopčko,žabce,kapco,dekco to je blo vse v istem narejeno,gor je imel pa svetlo bundico.Tko da nismo meli kej preveč stroškov s tem.Res pa da je to dal samo enkrat gor.Mamo vse spravljeno.
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 15.2.2008 8:56:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pri 4h mesecih, oktobra: kavbojke, srajco, kravato, kapico, jopico in supergice. Zažigal je sto na uro
|
|
RE: Krstna obleka za fantka 15.2.2008 11:02:32
|
|
|
|
honey
|
Krst smo imeli junija: bež 3/4 hlače, črtasto srajčko, usnjeno kravato (tako ozko), nogavičke in čeveljčke. Ker mi je postalo kar slabo, ko mi je tašča dala eno krstno oblekico, da naj mu jo oblečem. Pa saj ni punca, madona. Saj takrat smo bili 14 dni na bojni nogi, potem se je pa umirila
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?