Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krst je za nami, moj pa doma :) 29.6.2005 22:31:22
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Helo Tako..v nedeljo je krst uspel,mojega so do od 9-16 ure spustili iz bolnice, tako da je bil vsaj malo zraven...Tiste k ste brale moj post v soboto, veste da je fasal vnetje levega moda :( No, bilo je fino, ljudi veliko...nisem mela pa časa kej dosti klepetat...sem skos šibala okrog, še dobr da je bila tamala pridna... Danes sem pa zopet dobre volje. Mojega :love: so dopoldan spustili iz bolnice domov. Naj bi bil do petka pa majo mal gužve, tako da bo ležal in jedel antibiotike doma. Juhuuu :bravo::bravo::bravo: Prav grozno je bilo, ko sva bile z :duda: same... No, ampak važno da je mimo :) V albumu pa imate slikice od krsta, če hoče katera mal firbcat :) Nočko
|
|
|
|
Krst je za nami, moj pa doma :) 29.6.2005 22:37:57
|
|
|
|
smrka
|
waho kako pa sploh pride do vnetje moda? Me veseli da ste spet skupi in da je vse ok z :love:
|
|
|
|
Krst je za nami, moj pa doma :) 30.6.2005 7:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
OLja. Me veseli, da ste na enem kupu in da je vse v redu.
|
|
|
|
Krst je za nami, moj pa doma :) 30.6.2005 9:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo da je vse za vami,da se je pozitivno iztklo. Najprej zdravje,to je nahvažnejše,drugo pa tako vse samo pride.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?