|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krst - s finančnega vidika
28.2.2005 22:02:08   
babylove
Čisto kratko vprašanje: koliko pokasira župnik?
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.2.2005 22:03:43   
žiža
Pri našemu toliko kot sam presodiš in daš. Mi smo dali 7000sit

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2005 22:04:47   
Petra P.
Nebi rada zvenela čisto čudaško, ampak: a se to plača? Ker mi imamo zdaj v soboto krst, pa nam ni noben nič reko, da se to plača. Vzamemo pa kaplana in asistenta zraven na kosilo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2005 22:06:16   
KIRA
tu okrog kar precej, kolkor slišim. od 40 jurjev naprej. sam če zlo gnjaviš, pa vidi, da nimaš, ne vzame dosti - enim je sam 20 jurjev vzel. še pa nisem slišala, da nikol ne bi vzel nčesar.
mater da so perovni ti hudiči cerkveni!!!!
(sorry - sem jezna nanje - ne maram cerkve - pa ti drugič povem zakaj)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2005 22:07:40   
bini
hm... pr nas je blo pa zastonj :zmeden:..sva sicer dala za 2 maše, ampak to ni blo nujno 8).. zanimivo :zajcek:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2005 22:09:53   
žiža
Halo, so pa ljudje res sami krivi če toliko dajo. Jaz sem dala v kuverto skupaj z zahvalo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2005 22:10:33   
babylove
40.000 SIT :zmeden:

:hudicek:!!!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2005 22:11:49   
KIRA
po mojme tud. so se patri razvadili. ni čudno da se MS župnik skoz z najnovejšimi audiji okrog vozi.... pe še druge stvari se slišijo. groza.
sicer pa jaz male ne bom dala krstit. sem se odločila proti. če bo sama hotela . ko bo velika, ji ne bom prepovedovala, sam če je kaj po meni, ji kaj takega na kraj pameti ne bo pršlo.

sorri že spet kompliciram. se bom probala odvadit.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2005 22:12:32   
pika8
Mi župniku tudi nismo nič plačali za krst.Kolko je dobil ko so ofer pobirali in to je vse.Sploh pa mi je rekel,da naj se s tem ne obremenjujem.Ne vem zakaj taka razlika?!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2005 22:13:14   
KIRA
ja, 40 jurjev. sem mal vprašala okrog take ki so dali deco krstit. to je nekje v povprečju... so ble še višje cifre. sam pol mi nobena od vas ne bi verjela.
mater so ljudje butasti. mečejo dnar ven za prazen nič. uh.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2005 22:17:03   
jaz99
A 40.000 sit župnik postavi ceno,al kaj.? Ko sem jaz krstila starejšo, smo ravno tako dali v kuverto pač kolikor smo lahko oz. se nam je zdelo primerno. 50 eur pa še to v kuverto.
Morda se pa res bol po vaseh tekmujejo gdo bo dal več da se ne bo o njih gro govorilo

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2005 22:18:31   
KIRA
to sem si tud jaz premišljevala. najbrž se mal šminkajo. jaz ne morem verjet, da lahko kaj takega zahteva, sam da otročka pokaplja po glavi.
butasto je, kakor kol vzameš. a pri vas tega ne počnejo - zgleda da ne, če naj sklepam po vaših odogovrih, da daste kokr čte?? hm....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2005 22:30:25   
pika8
Jaz sem dala v ofer celega jurja in to je vse,pa na kosilo smo ga povabli.Sicer pa so bli še ostali sorodniki v cerkvi,tak do so tudi oni kaj primaknili.Sicer pa krsta ne bi smeli posebej kasirat,kolker vem.Vsk da kolker hoče,če sploh hoče.Jaz se s tem nisem obremenjevala,ker če bi mi rekel za neko plačilo,pol krsta sigurno ne bi blo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2005 22:40:10   
TaRe*
Pri nas smo mu pa tišali denarce,pa je bil še hud na nas..a ne,da mamo fejst župnika.:bravo::bravo:
No,na koncu je pa rekel,da prav,če smo že namenili,ampak da on ne bo vzel,da naj damo povabljenemu župniku,ki je prišel v goste ravno tisto nedeljo,drugače pa je župnik nekje v Afriki.:bravo::bravo:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2005 22:43:02   
Teni_
Daš kolikor daš. Mi smo dali 5.000,00.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2005 23:10:08   
metulj2
Krst je zakrament, ki se ne plača!!! Res pa je, da se ponavadi župniku da nekaj malega, vsekakor pa ne 40 tisoč!!!!! Pa ženske, menda se ja ne boste šle igro Kdo da več??

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2005 23:21:36   
Annny
A ni zanimivo...Država je tko picajzljasta glede davkov...nad temi 'donacijami' za Cerkev pa nihče nima nobenega pregleda:hudicek:
Saj nočem šimfat, ampak tko je!!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2005 23:26:28   
*HONEY*
A ne Annny:zmeden::zmeden::zmeden: kje je davkarija:grrr: bogi veren narod kako ga okrog prinašajo.
Prvič slišim,da bi se krst plačal:zmeden:
IN TO 40.000:zmeden::zmeden::zmeden:

NIČ JASNO

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.2.2005 23:34:29   
mikina
Kira in Vikica v kateri cerkvi v MS pa je tako. Mi bomo krstili za 1.rd in sva šla zadnji vprašat kako in kaj pa je rekel, da je glavno da bomo takrat tam.

Pri starejšima je bilo tako, da smo pač dali kolikor smo hoteli. Eno malenkost.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.2.2005 23:38:21   
nejcko
Madonca 40.000 sit!!!??? Kje ste pa te zneske pobral?
Naš ni hotel nič za krst in tudi za poroko ne (smo potem v skrinjico na vhodu vrgli), ker pravi, da je to del njegove službe, za katero že itak prejema plačo. Je pa res, da je evangeličan.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.2.2005 23:38:27   
Annny
A Cerkev nima kakih 'cenikov' za svoje storitve? A kar vsak župnik to po svoje?
Prav neverjetno, kakšno moč ima Cerkev in očitno ji nihče nič ne more..:zmeden2:
OK, da ne bomo zašli v pregloboke debate;)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.2.2005 23:43:17   
Petra P.
Po moje je cenik jasna stvar. Za povečevanje števila vernikov ne smejo računati. Ampak gre vse za prispevke. Problem je samo v tem, da eni prispevki niso tako zelo prostovoljni.

Pol pa še fino, da smo mi vzeli "državnega" župnika. Tisti je zastonj, pa še bilo kam po Sloveniji gre lahko krsti ta malega. Mi smo si tako izbrali eno skoraj zapuščeno cerkvico na Cerkniškem jezeru, ki jo je pred desetletji uporabljala naša družina (no, sedaj pa komaj kdaj). Povem pa po pravici - če bi biloo treba plačat, jo mahnem kar k evangelečanom.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.3.2005 6:05:29   
Anonimen
Mi smo dali 5,000 sit in je bil čist zadovoljen:bravo:

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.3.2005 6:48:39   
Udb
Nobenega zakramenta se ne plača!! Pač, če daš, daš, če ne, pa ne!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.3.2005 7:04:26   
TARA in MAJ
daš kolikor pač hočeš
:angel:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?