Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 10:27:10
|
|
|
|
bskrle
|
Čisto običajno belo kapico, pa četudi je pisana, ni problema. Saj jo pri krstu tako in tako daš otroku dol z glave. Predpisan je samo bel prtič, tako da se z oblačili jaz ne bi preveč obremenjevala.
|
|
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 10:41:03
|
|
|
|
dana
|
Mi smo imeli krst lani v juniju, pa je bil oblečen v svetlo zelen kompletek iz pliša, na glavici je imel pa pisano kapico, ki pa jo moraš itak dol vzeti. Mu je pa prababica izvezla bel prtiček, in je bilo samo to v beli barvi. Meni so itak te oblekce in klobučki mal kičasti, ampak vsak ima svoj okus. dana
|
|
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 11:18:52
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem svoji krščenki kupila klobuček v Modni hiši v MB, je bil pa tak bel z izvezenimi rožicami, jopico je imela belo od kompleta, ki sem ga pravtako kupila v Modni hiši od mothercear, čeveljčke pa semji kupila v H&M-u, so pa bili beli kvačkani in pošitrkani.
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 11:22:26
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Poglej še v oni novi trgovini v City Centru v CE, drugače imajo pa v H&M v MB ful izbire,
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 11:55:42
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem čeveljčke kupila v H&M - po opisu sodeč iste kot koala. Klobuček (da je res čisto bel pa v Pikapolonici - klobuček, ki ga lahko nosi celo poletje, da jo obvaruje pred soncem. (upam, da se bom spravla zraven in dodala kakšno slikico v album) Sem pa gledala še enega v Emporiumu, drugje pa celih belih tudi jaz nisem zasledila.
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 19:55:27
|
|
|
|
monja79
|
Mi smo imeli krst prejšnjo nedeljo. Kapico, tako na šilt za fantka, sem kupila v Arielu v CITY CENTRU CE; čeveljčke (usnjene) pa v tisti otroški trgovini zraven GIGA ŠPORTA v CE (ne vem točno, kako se ji reče). Jopico smo imeli pa kar eno tako svetlo modro, ki smo jo imeli doma že od prej; ker sem najprej računala, da bo toplo in da je ne bom potrebovala, potem je bilo pa bolj čudno vreme pa smo oblekli kar "staro". Hlače smo imeli tudi take bolj frajerske na žepe. V glavnem nismo bili oblečeni tako "klasično" v belem kompletku za krst, ampak bolj moderno, ker nam je tako bolj všeč. In sploh ni bil čisto v belem, ampak v kombinaciji belo in svetlo modro, pa je bilo čisto ok. Župnik pa itak nič ne komplicira. Men je bolj pomembno, da lahko sedaj še vse skupaj kdaj oblečeva, in da nisva kupila oblačil samo za enkratno uporabo.
|
|
|
|
RE: Krst čevljčki, klobuček in jopa KJE??? 8.6.2006 21:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ker ste pomagale!!! Sva se z odločila da gremo še v maribor pogledat, če je še tam kaj ostalo. saj tud men ni všeč neki z volančki in mašnami pa kaj vem kaj še vse, zato pa bi rada neki čist preprostega,če ne bo pa nič belega bomo pa mogoče kr roza izbral al pa rumeno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kdaj ste rodile?SadrikaKdaj ste prvič rodile?v 37.tednu (
13%)
v 38.tednu (
13%)
v 39.tednu (
15%)
v 40.tednu (
20%)
v 41.tednu (
25%)
v 42.tednu (
14%)
Število vseh glasov: 543Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!