Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 14.5.2008 15:17:14
|
|
|
|
CUKRČEK
|
moj sine je imel bel frak...ful luštkano(če ti je seveda všeč "kič" varjanta)
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 14.5.2008 21:17:30
|
|
|
|
melanija
|
Mi bomo imeli krst naslednjo nedeljo. Oblekla pa ga bom prav navadno, bombažen kompletek (moder), zgoraj pa bež vetrovko. Ali pa bombažen kompletek in bo zavit v belo odejico. Bomo še videli kaj me bo prijelo. Meni se zdi brezveze zapravljati denar za ne vem kakšna oblačila, katera potem ne bo nikoli več oblekel.
|
|
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 14.5.2008 22:22:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naš je imel kavbojke, srajco in kravato, čez pa še jopico. Bil je frajer za dol past Star 4mesece.
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 14.5.2008 22:44:32
|
|
|
|
lelaval
|
Midva sva si sposodila v salonu oblekco zanj - dolgo belo (mislim, da celo s čipko) in modrimi pentlcami. Je slika v albumu - je pa tega že 9 let nazaj. Zdaj bi mu oblekla le bela oblačila, ki bi jih kasneje nosil.
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 14.5.2008 23:02:53
|
|
|
|
timika
|
Moj sine je imel lani junija oblečene bež lanene hlače, belo laneno srajčko, bele tanke nogavičke in bež sandalčke. Za čez - vse skupaj se je dogajalo ob 18.00 in bilo združeno z najino cerkveno poroko - pa je imel bež pleteno jopico s kapuco. Tudi jaz sem se držala za glavo pol leta, kaj mu bom oblekla, midva sva bila jaz v dolgi antik roza, moj v smetanasi obleki, priči v črnem, skratka, zelo slovesno, potem pa sem to nakupila v eni uri in izpadlo je super. Bilo je videti zelo lepo, slovesno, a hkrati udobro, otroško. Meni tiste kič variante z oblekami niso všeč, za to bo še čas kasneje, spet pa mi za naš dogodek niso šle kavbojke in kaka karirasta srajčka. Skratka, sem imela srečo in najdla res dober styling za lumpa. predvsem pa, uživajte!!
|
|
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 15.5.2008 7:49:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
naša srajčka je bila bela, jopica za čez pa tudi. Tako da nismo čist mim usekal, pa še uporabno je bilo potem doooolgo časa
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 15.5.2008 10:10:11
|
|
|
|
zabica26
|
Imel je tam bel kompletek, bombažen, ampak poseben. Majčka z obratnikom, hlačke. čevlji z obrobo iz svile in jopica. Sva razmišljala kako in kaj, ampak pri dobrih 3 mesecih se mi je to zdelo najbolj komot zanj. Pa mislna sem, da bo še kdaj oblekel. Seveda ni nikoli, oziroma samo za krst.
|
|
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 15.5.2008 10:13:41
|
|
|
|
lemavrica
|
Mi imamo krst julija in ga bova oblekla v tanke hlače in srajčko, oboje bo tako da bo lahko nosil še kasneje.
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 15.5.2008 13:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi imamo julija,prvi vikend. S tem,da takrat bo ze skrat star 15mesecev.
|
|
|
|
RE: Krst - fantki - oblacilo 15.5.2008 14:37:55
|
|
|
|
muška
|
meni osebno so te nimi obleke in fraki in metuljčki, kravate,.... mimo. Se opravičujem, če sem katero prizadela, ampak to je MOJE mnenje in MOJ okus. No moja dva sta bila oblečena tako: -prvi star na krsti 5 mesecev;, bele športne hlače , sv. modra bombažna majčka in preko bombažna črtasta jopica (sv. modra, bela, rumena), ter sv. moder klobukec na bučkici -drugi, star na krstu18. mesecev; kavbojke, srajčna bluzica , sv.modra bombažna jopica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?