Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krk Njivice-hotel Beli Kamik 30.7.2009 16:53:09
|
|
|
|
lejla969
|
Jaz sem že pred leti bila v hotelu Beli Kamik. Bili smo zadovoljni. Hotel je v bližini plaže, do tja imaš cca 5 min. ali še manj. Ta plaža, ki je mišljena za otroke je bila lepo urejena je pa bila skozi gužva. Verjetno boš mogla že zgodaj nest brisače dol, da boste imeli prostor. Njivice so ful lepe za se sprehajat. Od hotela do mesta imaš lepo potko in polno slasčičarn, trgovinic, kioskov.... Uživajte!
|
|
|
|
RE: Krk Njivice-hotel Beli Kamik 30.7.2009 18:15:13
|
|
|
|
krtek 1
|
Tudi jaz sem bila pred leti tam,tako da je zdaj najbrž vse drugače.Spomnim se,da hotel ni imel balkona ampak najbrž po naši krivdi,ker ga nismo doplačali Plaža je večinoma skalnata,le majhen del je prodnata,ki pa je bila tako kot je napisala Lejla nabito polna.Zvečer se res veliko dogaja,vse imaš na enem mestu in se ne rabiš kam vozit.Drugače pa ne vem,za otroke najbrž plaža ravno ni.Kaj pa Baška na Krku,če se ne motim jo kar hvalijo?
|
|
|
|
RE: Krk Njivice-hotel Beli Kamik 30.7.2009 20:46:59
|
|
|
|
petrovakarmenca
|
Sobe ok. Se pa tja ne bomo več vrnili zaradi hrane. Pa ne, da bi na veliko komplicirali in imeli velike želje in bili izbirčni. Priprava hrane ni ravno njihova močna stran in se zdi, da jim je res vseeno kaj in kako ponudijo gostom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?