|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krk-Omišalj, Rab-Padova ali Vodice (Vile Impe...
16.6.2006 23:02:15   
tajš@
Zdravo,
imam enoletnega malčka, ki ima zelo rad vodo. Zato bomo letošnje počitnice prilagajali predvsem njemu (pa tudi naši denarnici). Ker imamo tudi 8 letno deklico, izbiramo hotele, kjer imajo otroci pri tej starosti zastonj. Zanima me, če ima kdo izkušnje z v naslovu navedenimi nastanitvami. Zelo bom hvsležna za vsak komentar!
LP,
Tajš@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krk-Omišalj, Rab-Padova ali Vodice (Vile ...
17.6.2006 14:46:21   
brina_3
zdravo,
sama hodim že 4 leta v Vodice, a ne v vile Imperial. Na pogled zgledajo uredu za ceno pa žal ne vem.Plaža ki od vil ni oddaljena veliko, je nekaj časa kamnita in imaš možnost sence pod borovci.drugače pa so letos še dodali pesek na plažo kjer je bila prej kamnita in je za male  otroke fino.med glavno sezono se pravi konec julija in prvih 14 dni avgusta pa je zelo velika gneča.
upam da sem ti kaj pomagalauser posted image
lp

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2006 16:47:47   
Maleal
Mi2 greva letos tudi v Vodice ampak v apartma,ki je baje blizu hotela Imperial,torej blizu teh vil,cena je bila ugodna,če te zanima kaj v zvezi z app mi piši na ZS.pred 2 letoma pa sva bila v teh vilah-takrat še nisva imela user posted image .Imaš sobo z zakonsko posteljo in kopalnico s tuš kabino in wc-jem,ter mali balkonček.Za dva čist dovolj,za vas 4 pa se mi zdi malo tesno.Jest pa tak hodite v hotel Imperial,ne?Za plažo ti je tak že predhodnica povedala,je pa res fajn gužva v sezoni.Mesto je tud zelo lepo,skratka imaš kaj videt in ti nebo žal če bote šli.L.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2006 8:19:49   
Sulfinija
Pozdravljena!

Jaz sem bila na Rabu že kar 7X vedno v drugem hotelu.Bila sem pa tudi v Vilah Padova iz katerih so sedaj naredili lokal,smo pa hodili jest v hotel Padovo in ti povem,da smo bili zelo,zelo zadovoljni.Plačali smo neko malenkost in smo imeli vse samopostežno kot zajtrk,tkole tudi večerjo.No zraven hotela je bil lep bazenček in 2x smo se peljali v San marino kjer je rajska plaža.Če te še kaj zanima mi lahk pišeš privat.Pa lepo se imejte na dopustu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tajš@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2006 8:40:00   
Anonimen
Krk-Omišalj - pogled imaš na Reško rafinerijo user posted image  user posted image

Bi ti odsvetovala.

(odgovor članu tajš@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?