Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krk-Omišalj, Rab-Padova ali Vodice (Vile ... 17.6.2006 14:46:21
|
|
|
|
brina_3
|
zdravo, sama hodim že 4 leta v Vodice, a ne v vile Imperial. Na pogled zgledajo uredu za ceno pa žal ne vem.Plaža ki od vil ni oddaljena veliko, je nekaj časa kamnita in imaš možnost sence pod borovci.drugače pa so letos še dodali pesek na plažo kjer je bila prej kamnita in je za male otroke fino.med glavno sezono se pravi konec julija in prvih 14 dni avgusta pa je zelo velika gneča. upam da sem ti kaj pomagala lp
|
|
|
|
RE: Krk-Omišalj, Rab-Padova ali Vodice (Vile ... 17.6.2006 16:47:47
|
|
|
|
Maleal
|
Mi2 greva letos tudi v Vodice ampak v apartma,ki je baje blizu hotela Imperial,torej blizu teh vil,cena je bila ugodna,če te zanima kaj v zvezi z app mi piši na ZS.pred 2 letoma pa sva bila v teh vilah-takrat še nisva imela .Imaš sobo z zakonsko posteljo in kopalnico s tuš kabino in wc-jem,ter mali balkonček.Za dva čist dovolj,za vas 4 pa se mi zdi malo tesno.Jest pa tak hodite v hotel Imperial,ne?Za plažo ti je tak že predhodnica povedala,je pa res fajn gužva v sezoni.Mesto je tud zelo lepo,skratka imaš kaj videt in ti nebo žal če bote šli.L.p.
|
|
RE: Krk-Omišalj, Rab-Padova ali Vodice (Vile ... 18.6.2006 8:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Krk-Omišalj - pogled imaš na Reško rafinerijo Bi ti odsvetovala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?