Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZaBcA POZDRAVLJENE! Imam en veliki problem katerega nevem kako se ga naj lotim!Imam 3 letnega sina oz.aprila bo star 4 leta. Smo v pričakovanju in konec aprila oz. v začetku maja se nam bo pridružila sestrica.Do zdaj nismo imeli nobenih večjih težav, ne doma in ne v vrtecu.Je sicer bolj čustven fant,ampak drugače pravi mali nagajivec in falot. Zdaj pa je že dober mesec opažena razlika pri njem,tako doma kot v vrtecu.Začel se je umikat za sebe,noče biti v družbi,v vrtecu nič ne odgovarja in danes jim je celo hotel pobegnit :/....Doma sicer ni taknih težav,razen tega da noče bit sam,vedno se mora z njim nekdo igrat kar prej ni bilo.Ko ga kaj vprašaš neve ali se naredi gluhega oz.presliši.Veliko se pogovarjamo o novi članici že od začetka nosečnosti in najprej je bilo veselje veliko,ki pa je zdaj nekam poniknilo in ne da se ne bi več veselil ampak sploh ne pokaže nobenega odziva ne temo SESTRICA!! Pogovarjala sem se že z različnimi in vsak da nov in drugačen nasvet....sem rahlo v zmedi.KAJ NAREDIT,da bo prav.... Podobna situacija! Le da bo nasa v tem mesecu dopolnila tri leta. Tudi pricakujemo. Glej, nasa je bila nekaj casa zelo vesela, zdaj pa niti na wc ne morem, ker pritece za mano, da ji le ne bi kam usel. So dnevi, ko niti slisat noce, da bomo se koga dobili, plane v jok in take stvari. Da nepovem, kaj je vceraj zvecer rekla mozu... Da bo bratca zaklala! Sicer ne vemo, kaj bo, puncka ali fantek, ampak ona en teden govori, da bo eno, en teden drugo. Ves kako ti jaz svetujem. Daj spreglej te izpade. Mi smo nehali sploh temu posvecati pozornost. Pac ce gre za mano na wc, se jaz lepo zrihtam, ne glede a je ona not a ni! Sploh je ne ugovarjam. Ce noce poslusat o novem clanu, pac o tem ne govorim z njo. Jo pustim na miru. Kar se tice, da ne ve... uf, hudirjevo dobro vedootroci, da prihajajo se novi otroci. Skratka, veliko potrplenja, ko bo otrocek v hisi, boste razmerja platli dalje. Vso sreco :)
< Sporočilo je popravil Lukka -- 16.1.2014 22:02:01 >
|