Jada82
|
Uf, tudi jaz sem bila prej žurerka, ful mi je blo fajn, zelo rada sem spila tud tko, vsak dan kaj malega ... no ja, kadila sicer nisem. Vendar pa sem si jaz otroka želela in sva delala na tem. V nosečnosti nisem imela nobene krize identitete. Ob hrani sem, sploh proti koncu nosečnosti, še vedno spila kakšen deci vina. Jaz sem mela itak problem, ker sem mela rizično nosečnost in sem morala ležat, pa še stanovanje sva prenavljala v tem času, tako da sem bila pri tašči Takrat mi je bilo res grozno, veliko sem prejokala, sicer pa sem brala brala brala. Ti vsaj lahko okoli hodiš. Priporočam sprehode, vseeno kakšen šport, izkoristita čas, ko sta še sama - kino, večerje itd. Jaz sem imela še najbolj krizo, ko se je tamala rodila. Vsa neprespana, malo depresivna. Takrat sem pa jaz imela krizo identitete, pa še hormoni so nagajali. Ko sem dojela, da se svet ne vrti več okrog mene. Oh, takrat sem šele jokala. Pa še tamala je mela tako hude krče, da je non stop se drla Pa vse mine. Zdaj je stara skor eno leto, je super, živahna, zabavna! In si ne predstavljam več življenja brez nje!!!!! Ah ja, še vedno kaj spijemo, se dobimo s kolegi ... vse se da skombinirat. Porodniška pa se mi naslednji teden zaključi in jaz ne vem, kam je šlo to leto! Sploh zdaj, ko gledam nazaj, mi je blo super! Takrat, včasih ni bilo vedno enostavno, sem tud jokala, bila živčna, težko je bilo, ampak pozabiš. Zdaj se spominjam samo lepih stvari. Sicer pa, čim manj komplicirat. Aja, mogoče si najdi nove kolegice - take, ki imajo otroke, ki so noseče .... mogoče tu, na RR. Mi smo se tudi s puncami na čase dobile in je blo super! Samo ne obupavat - to je normalni tok življenja! Pa good luck!
|