|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kriza
25.1.2007 7:08:13   
jrakov1
Ali ste imeli kaj problemov,ko ste otroka dali v jasli-vrtec.sami s sabo?
Mene je kar groza.Tako se navadiš v enem letu biti z njim in ga moraš dati potem v jasli,da me kar malo zvija.
Otrok je dobrovoljček in zelo prilagodljiv,ima rad otroke in ni važno kdo je važno da se zabava,igra,da se nekdo ukvarja z njim.Mislim da zanj nebo kriza.Mene je pa groza,vem da se imajo tam dobro in da je zanj vse zanimivo.......
Pa vendar....-kako je bilo z vami in kako hitro ste se navadili?
Imam pa veliko prednost,da ga bom lahko po spanju takoj šla iskat.Saj vem mnogo je staršev,ko otroka oddajo ob 5-6,ponj pa gredo stari starši,da jih starši vidijo za kako uro ali dve,potem jih pa dajo spat.Kriza
Hvala vsem staršem za spodbudo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kriza
25.1.2007 9:40:28   
romy
Ne obremenjuj se preveč s tem, vse bo minilo in vsak začetek je težak, tako za otroke kot nas starše.

Jaz sem ga dala v jasli ko je bil star 11 mesecev. Priznam, tudi mene je zvijalo in prvih nekaj dni mi je šlo pošteno na jok, solze sem komaj zadrževala. Vendar pa ko sem videla, da otrok rad gre v vrtec, da je srečen, da ga imajo radi in on njih, mi je bilo dosti lažje in vsi skupaj smo se hitro navadili na nov sistem. Otrok se je prej navadil kot jaz user posted image

Mislim, da bi bili večji problemi, če bi otrok jokal in se v vrtcu ne bi počutil dobro.

Pogumno! 

(odgovor članu jrakov1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 9:55:01   
nejcko
Osebno nisem imela nobene krize, ker vrtec sprejemam kot nekaj pozitivnega in posledično ni bilo nobenih problemov pri uvajanju nobenega otroka (imam 2). Sta bila tik tak oba uvedena in oba zelo rada hodita v vrtec.

Čim manj se sekiraj in bo tudi otroku lažje.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 12:09:43   
srki
Ne, je nisem imela. Mogoče zato, ker otrok sploh ni veliko jokal, po parih dnevih je že stegoval roke proti vzgojiteljici. Če bi pa dolgo rabil, da se privadi, pa mi verjetno tudi ne bi bilo vseeno, ampak bi se sprijaznila, druge ne bi bilo.

Ne misli na to že sedaj. Otrok bo čutil tvojo "nervozo", vzpodbujaj ga še dodatno in če ima rad otroke in družbo, ne bo nobenih problemov.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2007 12:30:09   
sneška_
Prvič ko sem dala punčko v vrtec lepo kar velik sem  jokala pa tudi od nervoze se našla na drugem koncu mesta.Sem se zgubila po poti.Komaj sem našla pot do doma.Pa še zdaj se nisem navadila samo sem sprejela da ji je v vrtcu lepo in komaj čakam da pride domov.  

Najdojenček

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.