|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kriteriji za varuško
18.9.2010 21:59:55   
Grizo
Če bi se odločale za svojega eno leto starega malčka - kakšno varuško bi izbrale, kaj bi dale v ospredje?

Red (stroga rutina), animacijo (da se veliko dogaja), bližino doma, refence (dobra priporočila prijateljic), število otrok, kvaliteto hrane, izkušnje varuške, okolje (hiša z vrtom ali stanovanje v bloku), prvi vtis človeka, zadovoljstvo malčka, cena...ali kaj drugega? Kateri 3 se vam zdijo najpomembnejši?

Meni: prvi vtis človeka, reference in zadovoljstvo malčka. Potem pa še vse ostalo.user posted image

Ta teden knjižna nagradna igra na http://www.facebook.com/knjiznikoktajl . Nagrade: Nesbo & Juul.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kriteriji za varuško
19.9.2010 11:19:11   
mamamajča
Eno z drugim. Roko na srce, red mora bit.
Zdaj ne vem, koliko varuško že poznaš. Torej če je ne, definitivno priporočila drugih staršev!

Glede tega blok/ hiša je pa tako:
Tudi sama sem imela ob sinu še enega malčka, doma sem pa v bloku.
Ampak glede na okolico in vse dejavnosti, ki smo jih imeli tako v stanovanju (moram povedat, da je prostorno) in zunaj, so bili starši zelo zadovoljni, meni je pa daleč največ pomenilo, da je malček vsako jutro prihajal z velikim veseljem, kar pomeni, da se je imel pri meni lepo!
Sama sem si vnaprej pripravljala teme/ zaposlitve, na podlagi katerih bomo aktivni, tako da se nismo skozi ves dan samo "čuvali," ampak se nekaj tudi učili.

Sama  ne bi dala otroka v varstvo nekomu, ki zato ni usposobljen in se za varstvo odloči zgolj zato, ker je brezposeln...

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kriteriji za varuško
19.9.2010 14:15:20   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Eno z drugim. Roko na srce, red mora bit.
Zdaj ne vem, koliko varuško že poznaš. Torej če je ne, definitivno priporočila drugih staršev!

Glede tega blok/ hiša je pa tako:
Tudi sama sem imela ob sinu še enega malčka, doma sem pa v bloku.
Ampak glede na okolico in vse dejavnosti, ki smo jih imeli tako v stanovanju (moram povedat, da je prostorno) in zunaj, so bili starši zelo zadovoljni, meni je pa daleč največ pomenilo, da je malček vsako jutro prihajal z velikim veseljem, kar pomeni, da se je imel pri meni lepo!
Sama sem si vnaprej pripravljala teme/ zaposlitve, na podlagi katerih bomo aktivni, tako da se nismo skozi ves dan samo "čuvali," ampak se nekaj tudi učili.

Sama  ne bi dala otroka v varstvo nekomu, ki zato ni usposobljen in se za varstvo odloči zgolj zato, ker je brezposeln...

No, jaz pa poznam eno žensko, ki za varstvo otrok tudi ni strokovno usposobljena, pa je najbrž edina, ki bi ji dala otroka v varstvo. Zato ker še nisem vidla osebe, ki bi tak znala z otroki, kot zna ona - tudi če primerjam s strokovno usposobljenimi. Dovolj že pove to, da ji je zdaj v varstvo že drugega otroka dala ena vzgojiteljica, ker je bila pri prvem tak zadovoljna, in da ga raje da njej kot pa v vrtec, čeprav plača malo več.

Tudi sicer poznam primere, ko so bili zadovoljni tudi s študentkami, starejšimi ženskami itd.

Tak da zame strokovna usposobljenost ni tako visoko na lestvici. Je samo dodatek, ki je fajn, ni pa obveza. Nenazadnje lahko to šolo naredi tudi nekdo, ki tega ne dela s srcem in dušo, zato mu kljub znanju otroka ne bi pustila.

Najbolj mi je pomemben prvi vtis, animiranje otroka itd.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?