Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kriteriji za sprejem v vrtec 28.5.2008 11:27:34
|
|
|
|
frutka_
|
Nekaj točk prednosti si pridobiš če: - imaš ogrožen socialni status (samohranilka),
- imaš otroka s posebnimi potrebami,
- si brezposelna,
- si lokalna (ne voziš otroka v vdrugo občino v vrtec),
- si imela že katerega otroka prej v tem vrtcu...
|
|
|
|
RE: Kriteriji za sprejem v vrtec 28.5.2008 11:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas velja ta razpredelnica (vrtec Pedenjped LJ): Komisija odloča o sprejemu otroka v vrtec na podlagi naslednjih kriterijev: Kriterij Število točk 1. Starši ali eden od staršev ima skupaj z otrokom stalno prebivališče na območju Mestne občine Ljubljana oziroma je Mestna občina Ljubljana zavezana za doplačilo razlike v ceni (to je število točk) 40 2. Starši ali eden od staršev otroka je študent s stalnim ali začasnim prebivališčem na območju Mestne občine Ljubljana 10 3. Otrok, ki mu je bil odložen vstop v osnovno šolo 10 4. Otrok je bil uvrščen v prednostni vrstni red v preteklem letu in v vrtec ni bil sprejet 10 5. Otrok živi v enoroditeljski družini, kar dokazuje potrdilo o družinski skupnosti 8 6. V želeni enoti vrtca je že vključen otrokov brat ali sestra 7 7. Sprejem dvojčkov ali trojčkov 7 8. Izbrana enota vrtca je najbližja otrokovemu prebivališču v primerjavi z ostalimi vrtci oziroma enotami vrtcev v Ljubljani 6 9. Vsaj eden od staršev dela v bližini enote vrtca 3 10. Družina z več vzdrževanimi otroki: 4 otroci ali več 3 točke 3 otroci 2 točki 2 otroka 1 točka 11. Sprejem otrokovega brata ali sestre (vendar ne dvojčka) v istem šolskem letu 3 12. Na dan 1.9. tekočega leta bo otrok dopolnil: 11 mesecev ali več 5 točk 10 mesecev 4 točk 9 mesecev 3 točk 8 mesecev 2 točki 7 mesecev 1 točka http://www2.arnes.si/~vvzljped/index2.htm
< Sporočilo je popravil decembrka -- 28.5.2008 11:34:16 >
|
|
|
|
RE: Kriteriji za sprejem v vrtec 28.5.2008 11:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Nekaj točk prednosti si pridobiš če: - imaš ogrožen socialni status (samohranilka),
- imaš otroka s posebnimi potrebami,
- si brezposelna,
- si lokalna (ne voziš otroka v vdrugo občino v vrtec),
- si imela že katerega otroka prej v tem vrtcu...
Sory, jaz sem imela dva otroka že prej v vrtcu pa nimam zato prednosti. Kaj ima vsak vrtec svoja pravila al kako?
|
|
|
|
RE: Kriteriji za sprejem v vrtec 28.5.2008 11:37:28
|
|
|
|
frutka_
|
Tako je pri nas, ja.
|
|
|
|
RE: Kriteriji za sprejem v vrtec 28.5.2008 11:50:15
|
|
|
|
sazi
|
Sory, jaz sem imela dva otroka že prej v vrtcu pa nimam zato prednosti. Kaj ima vsak vrtec svoja pravila al kako? sta bila pred časom v te vrtcu ali sta še sedaj? Kolikor razumem ima vsaka občina svoje točkovanje. Za MOL velja tista, ki jo je prilepila decembrka - in to ti piše v tej tabeli pod točko 6.
|
|
|
|
RE: Kriteriji za sprejem v vrtec 29.5.2008 14:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Sory, jaz sem imela dva otroka že prej v vrtcu pa nimam zato prednosti. Kaj ima vsak vrtec svoja pravila al kako? sta bila pred časom v te vrtcu ali sta še sedaj? Kolikor razumem ima vsaka občina svoje točkovanje. Za MOL velja tista, ki jo je prilepila decembrka - in to ti piše v tej tabeli pod točko 6. Ja, prilepila sem točkovanje za MOL. Ampak pod točko 6 razumem, če je že kakšen otrok vključen sedaj v vrtec. A se motim?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 15:08:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?