Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kri v dojenckovem blatu.. 27.11.2005 20:40:51
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, jaz sem na RR enkrat prebrala, da bi krvava vlakna v blatu lahko pomenila tudi alergijo na kravje mleko. Lahko pa tudi, da je kakšna žilica počila in to ni nič hudega. Glede krvavih madežev pa ne vem- To i zveni še bolj resno Kaj pa če pokličeš dežurnega pediatra? Te lahko vsaj po telefonu pomirijo če ne more biti nič hujšega.
|
|
|
|
RE: Kri v dojenckovem blatu.. 27.11.2005 21:18:25
|
|
|
|
Seven*
|
Na alergijo sem tudi sama pomislila.. Ampak!! Ema je izkljucno dojena!
|
|
|
|
RE: Kri v dojenckovem blatu.. 27.11.2005 21:36:42
|
|
|
|
anitaz
|
Jaz bi takoj poklicala zdravnika!Bolje da veš kaj je to,kot pa da se sekiraš in sprašuješ še do jutri.
|
|
|
|
RE: Kri v dojenckovem blatu.. 27.11.2005 21:49:00
|
|
|
|
Naja31
|
Lahko je alergična na kravje mleko , ki ga ti piješ. Moj mali je kakšne 2 meseca nazaj dobil rdeče fleke po celem telesu, je bil še izključno dojen in je pediatrinja rekla, da jaz ne smem piti mleka in mlečnih izdelkov. No, potem se je izkazalo, da ni bilo mleko krivo, ampak ne vemo kaj
|
|
|
|
RE: Kri v dojenckovem blatu.. 27.11.2005 21:49:17
|
|
|
|
PBJ
|
Mojemu se je to pojavilo pred kakšnim mesecem 2X v razmaku enega tedna. Jaz takrat nisem rabla dobro pogledat, ker je bila kar 4 cm dolga krvava nitka. Sem tu gor pobrskala pa bojda ni nič nevarnega. Lahko gre za kakšno počeno žilico ob napenjanju. Potem sem še eno zdravnico vprašala pa je rekla, da je bolj problem, če bi opazila črno v blatu, ker bi lahko šlo za notranje krvavitve. Če bi bilo veliko sveže krvi, ali če bi deklica drugače obnašala pojdi do zdravnika, drugače pa mislim, da ni potrebno. Moj je tudi samo dojen.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?