|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kri s sluzjo-Čep?
2.6.2007 18:44:26   
FLASK_A
Od pol štirih se mi na wcju scedi iz nožnice izcedek. Je krvav, ima tudi nekaj sluzi. Zdi se mi, da se lušči čep. Zanima me, če je to možno in normalno, da traja ta izcedek že toliko časa. Koliko približno pa je izcedka za odluščenje čepa? Lije kot pri Muser posted image ? Ali se parkrat zlije in izcedek potem preneha teči?

Hvala vam za vaše odgovore!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kri s sluzjo-Čep?
2.6.2007 19:01:46   
cmokec
Glede na tedne tvoje nosečnosti je to skoraj sigurno čep. Še malo, pa bo akcija. Srečno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 19:06:03   
Strawberrie Cherrie
Verjetno je čep...skorajda 100%je čep....

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 19:06:04   
Maxica
Ja, meni je v prvi nosečnosti sluz tekla kar ene dobre tri dni. Krvi pa je bilo ful ful malo, zanemarljivo malo, le kakšna nitka tu pa tam. Po moje boš kar kmalu na poti v "Rim". Srečno, srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2007 19:16:43   
_andreja_
jz tudi misil, da je čep...pri meni je v nedeljo ob 15:00 odluščil in sem imela zvečer blage popadke redne na kaj vem  koliko minut in ko sem se vlegla so nehali....v pon. zvečer so bili že bolj močni popadki...me moj pelje v porodnišnico, in sem kaj vem nekaj časa ležala čakala na zdravnico in so se nehali user posted image  zjutraj v torek ob 6 ko pa ležim na poslelji za ctg pa vstanem (itak ctg ni nič pokazal) in mi voda odteče....user posted image  user posted image  jz bla tok happyyyy user posted image  pol so me pa našibali z umetnimi....SREČNO!!

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2007 21:25:58   
cmokec
Nikical, a si še z nami? user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2007 22:25:28   
FLASK_A
Hehe, še vedno z vami, puceuser posted image user posted image  Čakam, kaj bo. Sem šla še na en dooolg sprehod, zdej pa počasi spat. Bomo videli. Pa saj čep ne pomeni, da se bo kaj sprožilo- al ja? Nekaterim se že prej odlušči, pa potem ni nič. Sporočim, če bo kaj novega.

Pozdravček- pa sladke sanjeuser posted image  Jaz pa upam, da polna lunca že kaj naredi user posted image

Hvala vsem za lepe željeuser posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2007 22:33:49   
Anonimen
Prijateljici se je ob 24h pojavila rahla krvavitev in sluz. Ob 1h je bila v porodnišnici, ob 13h je rodila. Jaz bi se šla malo pokazat v porodnišnicouser posted image . Da te kaj ne preseneti, sploh glede na tedne. Dobra si, da si še doma. Jaz bi že pakirala in šlauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2007 22:34:06   
cmokec
Joj, sploh mi ne greš z glave. To pa zato, ker je nekaj najlepšega pred tabo. Porod resda boli, ampak, ko zaslišiš prvič jok svojega otroka, pa ga vidiš, se ga dotakneš in ga pobožaš. To je eden najlepših možnih trenutkov v življenju. Ti kar malo zavidam, ker je vse to še pred teboj.

Lep in hiter porod ti želim. Čeprav ti na RR pišem prvič, bom močno držala pesti za tvojo družinico. Ti pa le javi, kako si.

Srečno. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2007 22:37:41   
žmož
Nikical, upam, da greš kmalu v Rim-po podpisu sodeč sklepam, da si že čez rok. Je pa skor zagotovo čep, čeprav pri meni ni teklo mot pri mestri, ampak se mi je občasno izločil-je pa res, da sem rodila cca 1 teden po izločitvi čepa. Ti boš sigurno prej, saj se vendar ne more tvoje dete toliko časa stiskat v mamici user posted image . Srečno.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2007 9:00:24   
FLASK_A
Pozdravljene!

Samo da javim, kako sem... Noč sem več al manj prebedela- blagi popadki so se začeli ob pol 2h, na 5 min. Do 4h se je umirilo, ob šestih spet na 10 min, zdaj pa spet nič. Izcedek je še vednouser posted image  No, kakorkoli, zdej moram malo ven, da pridem k sebiuser posted image user posted image user posted image

Vam še javim, ko vidim, da tako mislite nameuser posted image user posted image user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2007 10:20:03   
cmokec
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2007 12:30:05   
gaja*
Nikica, držim pesti user posted image user posted image
Pri meni je bilo isto. Popoldne mi je priteklo nekaj kapljic krvi, popolnde in noč sem preživela v bolnici (ker je ctg že nekaj kazal, čutila pa nisem nič). Ponoči sem imela  nekaj blagih popadkov, zjutraj pa so me poslali kr v porodno, ker sem ob 10 dobila umetne, ob 12 pa sem že rodila...

Vso srečo user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2007 12:40:57   
SU
HeJ!!
Zdaj si verjetno že 200%-na, da je bil tisto čep! Meni se je začelo s sobote na nedeljo, trajalo nekje do ponedeljka (rjav izcedek, miceno krvi)...vmes sem imela še lažne popadke... Rodila sm pa na sredo. V glavnem....drži se pa držim pesti!!!!user posted image  LP, Saša

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?