|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kri - popek - NUJNO!!!!
23.11.2005 17:39:22   
Anonimen
Mojemu sončku je danes začela teči kri iz popka. Sicer ne zelo, ampak cel dan že malo rosi. Stari smo 13 dni in včeraj smo se 1. kopali.

A JE TO NORMALNO?

Kaj naj storim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kri - popek - NUJNO!!!!
23.11.2005 17:44:26   
Sibil_
A je bil popek suh ko ste ga kopali?
Ga je kopala patronažna?user posted image
Če ni veliko po moje ni panike, če pa začne več krvi ven teči ali pa da se zagnoji pa takoj k zdravniku.
Jaz bi na tvojem mestu čistila z alkoholom, in to temeljito.
LP, pa upam da se čimprej zaceli,user posted image
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2005 17:44:56   
Anonimen
To ni nič hudega, do tretjega tedna je vse normalno. Tudi praviš, da ne gre za kri, ampak da samo malo "rosi", torej ni kapljica rdeče krvi, kot če bi se zbodel, ampak malo oranžne sokrvice, a ne? No, pravim, da to ni nič hudega, ti mu pri vsakem previjanju s sterilno gazo lepo popivnaj, obriši popek, nič mazat s kremami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2005 17:46:53   
Anonimen
Ne, raje ne z alkoholom, samo s terilno gazo ali zložencem. Popek mora biti suh, tako da ga tudi nič mazat. Sem bila ravno s sestro na telefonu, ko sem brala tole sporočilo, tako da to je res preverjena informacija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 17:47:54   
Helly
Jaz bi popek opazovala do jutri in, če se stanje ne bi nič izboljšalo, bi najprej poklicala patronažno sestro, ki te je oz. te še obiskuje na domu. ona ti bo prav gotovo znala kaj pametnega svetovati, oz. bo prišla popija pogledat. Pa  srečno!  Aja  pa jaz na tvojem mestu ne bi popija nič umivala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2005 17:50:25   
NinaŠ
Ravno danes mi je patronažna rekla, da (svež) popek po kopanju utegne začeti spet močneje rositi (sem jo spraševala, če lahko Tino že skopam, kar mi je za nekaj dni še odsvetovala), ni pa to nič nevarnega, če le ni v prevelikih količinah ali če se ne pojavi znak kakega vnetja, gnojenja.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2005 17:50:39   
Anonimen
Kopala ga je patronažna. Na popku ima strjeno temno kri. Sem mu prej z alkoholom očistila, in je bilo v notranjsti sveža kri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2005 17:52:42   
NinaŠ
Aja še to: še naprej ga lepo čisti  s fiziološko ali alkoholom pri vsakem previjanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2005 17:58:26   
Sibil_
Alkohol izsušuje, tako da je ok.Jaz sem mu redno čistila in odstranjevala te male koščke pa je bilo ok.user posted image
Pa čimveč ga luftaj, imej na zraku.
LP,
Sibil

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2005 21:11:37   
Anonimen
Pri nas se je vleklo tole s popkom več kot en mesec. Patronažna mi je dala en prašek za posipanje, pa ni bilo nič bolje. Nato sva šla k zdravnici, ki je rekla, kakšen prašek, nič, samo zrak bo pomagal. Nato so mu žgali popek z enim kamnom, ni nič hudega, ni tako, kot se sliši tole žganje. Mali sploh ni vedel, da se kaj dogaja, še celo zelo zadovljen je bil zraven. Žgali so pa zato, ker je bila toliko časa "rana", da je začelo rasti divje meso iz nje. No, po tem je bilo hitro dobro. Res pa je bil takrat že maj in je postalo toplo, pa smo popek luftali na svežem zraku in sončili na sončku.
Tako da boš še videla naprej, kako se bo razvijalo. Ni pa to nič hudega. V najslabšem primeru se bo naredilo tako, kot se je pri nas, pa tudi to ni čisto nič hudega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
23.11.2005 22:54:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!