|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za sončenje - JUST
15.5.2008 14:13:39   
Caarmen
Mene  pa zanima katero kremo za sončenje ste kupile in uporabljale na vaših malih sončkih? Danes bo tašča imela predstavitev Justa, pa ne vem ali naj kupim njihovo kremo ali katero drugo?

Katere izdelke od Justa ste še uporabljale?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za sončenje - JUST
15.5.2008 14:28:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Caarmen

Mene  pa zanima katero kremo za sončenje ste kupile in uporabljale na vaših malih sončkih?

Dr. Hauschka user posted image

Super je, le naravne sestavine, ima BDIH certifikat.

user posted image

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 14:40:55   
kristinaj
jaz sem imela ene izdelke od justa in nisem bila ravno zadovoljna.... za otroke bi kupila pa kaj bolj preizkušenega......

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2008 14:43:54   
ursalara
Jaz osebno imam eucerin in sem zadovoljna 

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2008 14:53:30   
ježek
Nabavla kremo dr. haucka.Se mi zdi precej gosta. Nam je pediatrinja svetovala emulzijo za sončenje od mariborskih lekarn. Bom tut to uporabljala, ima pa 12 zaščitni faktor.http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=izdelki_emul_za_soncenje

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2008 15:02:20   
ježek
Aja, kar se pa tiče kozmetike Just: izdelkov za sončenje ne poznam, poznam pa ostale zadeve: olje 31 - super zadeva, brinovo mazilo, tea tree, ....vse je ok. Kolk sem gledala njihov katalog, se mi zdi, da ni nobene kreme za sončenje za otroke.To bi jaz bolj za sebe nabavla.user posted image

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 15:05:23   
Mišni
EMULZIJA ZA SONČENJEuser posted image
Zaščitni faktor (SPF) 12

Sestava:
  • prečiščena voda
  • mandljevo olje
  • lanolin
  • titanov dioksid
  • etilheksil metoksicinamat
  • kakavovo maslo
  • dekspantenol
  • a-tokoferilacetat
  • cetil in stearil alkohol emulgirajoči A
  • cetil in stearil alkohol emulgirajoči B
  • metilparahidroksibenzoat
  • propilparahidroksibenzoat
  • dišava

Delovanje:
Emulzijo za sončenje sestavljajo naravne hranilne snovi za kožo (kakavovo maslo, lanolin in mandljevo olje), UV A + UV B filter, dekspantenol in vitamin E. Te sestavine delujejo negovalno, zaščitno in hidratantno. Z redno in pravilno uporabo emulzije preprečite nastanek sončnih opeklin, prezgodnje staranje kože in nastanek kožnega raka.
Način uporabe:
Pred sončenjem emulzijo v enakomernem sloju nanesite na kožo. Po kopanju ali močnem potenju kožo ponovno zaščitite.  

Tale emulzija se meni kar fajn bere. Ker meni gre pri unih kremah na jetra, ker so tako zelo goste. Pa ne moreš ti otroka ful drgnit, da tisto razmažeš, je že bolj fajn, da je malo bolj tekoče.

Tudi od Justa je precej gosta krema, ampak tisto še nekako gre.

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2008 15:11:46   
ježek
Mojuser posted image je po dr. Hauckovi celi beli po obrazu. Težko se razmaže, od mb lekarn je pa kr tekoča in lažje mazljiva in se lepo vpije. 

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2008 16:59:00   
racman2
Samo a ni 12 zaščitni faktor premalo?

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2008 21:17:08   
BUBICA17
Kaj pa mislite o Oriflamovi otroški kremi, ki je faktor 40 in je tudi popolnoma naravna krema? Za otroke je pa od Justa najbolj krema MATERINA DUŠICA, ki jo namažeš po podplatih in ful pomaga pri prehladih in drugimi pljučnimi težavami. Za poškodbe pa tea tree. Just je popolnoma naravna kozmetika. Problem je, da so nekateri izdelki premočni za user posted image , ker vsebujejo premočen koncentrat kakšne rastline. Primer so kapljice 31, ki niso do treh let. Kreme za sončenje so pa super tudi za  user posted image , ker vsebujejo alojo, planiko in vinsko trto. Priporočajo jo tudi ljudem, ki imajo alergije pri sončenju. Pa mandljevo mleko je dober za mazanje user posted image  po obrazu.

(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2008 22:01:37   
ježek
Samo a ni 12 zaščitni faktor premalo?
Pač bolj pogosto namažeš.

Problem je, da so nekateri izdelki premočni za user posted image , ker vsebujejo premočen koncentrat kakšne rastline.
Se strinjam. Sem pozabla še napisat, da te izdelke kar jih poznam in imam, uporabljam le zase, ne za user posted image .

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2008 22:02:50   
ježek
Sem si kr mislila, da ne bom znala kopirat. user posted image  

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2008 9:19:30   
Antigona
Jaz sem justovo mleko za sončenje uporabljala že pri prvem in jo bom sedaj tudi. Jaz sem res ful ful zadovoljna, tako kot z njihovimi ostalimi izdelki....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2008 21:01:44   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

Kaj pa mislite o Oriflamovi otroški kremi, ki je faktor 40 in je tudi popolnoma naravna krema? Za otroke je pa od Justa najbolj krema MATERINA DUŠICA, ki jo namažeš po podplatih in ful pomaga pri prehladih in drugimi pljučnimi težavami. Za poškodbe pa tea tree. Just je popolnoma naravna kozmetika. Problem je, da so nekateri izdelki premočni za user posted image , ker vsebujejo premočen koncentrat kakšne rastline. Primer so kapljice 31, ki niso do treh let. Kreme za sončenje so pa super tudi za  user posted image , ker vsebujejo alojo, planiko in vinsko trto. Priporočajo jo tudi ljudem, ki imajo alergije pri sončenju. Pa mandljevo mleko je dober za mazanje user posted image  po obrazu.

Oriflame definitivno ni 'popolnoma naravna kozmetika', kot praviš ti. Ravno tako ne Just, čeprav je boljša kot Oriflame. Za 'popolnoma naravno kozmetiko' mora imeti krema certifikat, ti dve znamki pa ga definitivno nimata.

Sem morala napisat to (nič osebnega), ker mi gre na živce, ker se nekatere stvari prodajajo pod naravno in to niso (sem spada tudi L'Occitane, ki se ful propagira kot naravno pa vse, ko pa prebereš kaj je notri pa je 5% kamilic (npr.), ostalo pa kemijauser posted image ).

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.5.2010 10:31:17   
A & T
Jaz bom verjetno kupila od Welede - jo je katera že uporabljala? 

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.5.2010 10:53:50   
ZmajTolovaj
A ima weleda tudi kreme za sončenje?? Jaz imam dosti weledinih stvari, ampak še nisem videla, da bi imeli tudi kremo z zaščitnim faktorjem..
Drugače pa imamo drugo polovice kozmetike od Avalona. Krasno, krasno.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.5.2010 13:16:10   
AnciM
Mi smo lani imeli vichy in bomo letos tudi. Se lepo razmaže, ko pride iz vode ni ves masten in bel, nič ga ni opeklo... nobenih pripomb.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.5.2010 14:21:16   
aprilčica07
Jst sem sicer zaprisežena uporabnica nekaterih Justovih izdelkov, ampak med tem kreme za sončenje ni. Nisem bla niti malo zadovoljna. Za otroke imam od Dr Hauscha kremo in nam je res dobra. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2010 21:58:52   
ajdaN
A katera ve, če se kje še da kupit kremo za sončenje za otroke od dr. Hauschke?! Lani smo jo imeli in je bila super. Letos pa povsod pravijo, da je ni več mogoče dobiti.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2010 18:48:37   
samado
Meni je v lekarni priporočila kremo od Mustele, sprobala pa še nism, ker smo še premajhni za kremice user posted image

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.5.2010 8:43:51   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: samado

Meni je v lekarni priporočila kremo od Mustele, sprobala pa še nism, ker smo še premajhni za kremice user posted image

to nam je priporočila pediatrinja in farmacevtka v lekarni, tako da jo bova sprobala danes...je pa faktor 50, men se zdi to ful kemije notr...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2010 8:50:50   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

A katera ve, če se kje še da kupit kremo za sončenje za otroke od dr. Hauschke?! Lani smo jo imeli in je bila super. Letos pa povsod pravijo, da je ni več mogoče dobiti.

dr. Hauscka in Welede letos ni več. Imajo certifikat naravne kozmetike in pri sončnih kremah morajo dat notri določene kemijske filme in s tem niso več upravičeni do naziva naravna kozmetika. Tudi mi smo imeli Weledo.

Sem pa sedaj kupila Ilrido. Pri prvi pred 10 leti se je super obnesla. Bodite previdne in glejte sestavo. Mi je včeraj v lekarni ponujala še 2 kao naravni kremi, pa sta imeli obe parabene. Cena ene je bila pa 19€ za 125ml. Tok o naravnihuser posted image ?!?!

Aja pa še o višini zaščitnega faktorja. Meni je kolegica kemik, povedala, da je čisto dovolj 20 ali 25 in jih malo bolj pogosto mažemo. Ker višji faktorji so ful bolj strupeni za kožo, ker je fuuuul več teh kemijskih filmov notri. Ravno Mustelo mi je omenila, ki je kao tako super za babyke, a s 50 faktorjem je menda ful škodljiva

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 26.5.2010 8:55:06 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.5.2010 20:39:49   
ajdaN
Hja saj zdaj sem kupila eno od Gamarde. Cena me je sicer vrgla na rit, ampak ob AD in alergiji na sonce pri tamali, si niti ne upam, kaj preveč reskirat.

Mustela s svojim 50 faktorjem je pa takoj odpadla!

Mi je pa v lekarni vse razložila o Hauschki in Weledi jauser posted image

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 26.5.2010 20:40:39 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.5.2010 8:21:56   
nikita 33
Weleda nima več krem za sočenje.

Jaz kupujem samo naravno kozmetiko. Za našega sem kupila od lavere.
http://www.tm-shop.si/si/za-dojencke-otrokemleko-za-soncenje-spf-20-i768.shtml

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.6.2010 12:16:16   
Lantea
Ali se ta Justova krema lepo razmaže? Js mam zdej od dr. Hauscke, pa mi ni všeč, mi je preveč mastna. Kateri faktor pa imate za otroke - Justovo (naša je stara 3 leta), 15 ali 30?

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?