Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 16.6.2010 18:07:58
|
|
|
|
SMT3
|
Jaz imam od Naturkosmetik pa je tud gosta,tako da najprej namažem z Bepantolom,pol pa gre
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 16.6.2010 19:38:36
|
|
|
|
tintin
|
Avene Ilrido obe v lekarni!
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 16.6.2010 20:37:14
|
|
|
|
PC Baby
|
Avene - je na bazi mineralov
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 16.6.2010 21:18:00
|
|
|
|
gaya24
|
sem kr pri Musteli, je pač nekaj časa bel :)
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 16.6.2010 22:03:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
Mi imamo Justovo 30-ko za otroke in zame 15-ko faktor
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 16.6.2010 22:42:10
|
|
|
|
mojmali
|
Od welede je kvalitetna, samo tudi težje mazljiva. Uživajte na morju.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 8:06:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Mi imamo Justovo 30-ko za otroke in zame 15-ko faktor Mi tudi...smo jo prejšnji teden na morju že poskusili in se je super izkazala.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 8:36:21
|
|
|
|
lenca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pinga Je pa prava svinjarija kar se dogaja na področju kozmetične industrije in zakaj se Hauska umika iz prodaje. Lp Zakaj pa se umika? V lekarni so bolj skopi s podatki-naj ne bi zadostili nekim pogojem z zašč.faktorjem (do sedaj sem zelo zaupala v izdelke z BDIH certifikatom, ki naj bi bili pri sami izdelavi pod strogim nadzorom). A ste vi zadovoljni s sprejom Lavera (mi smo imeli lani njihovo kremo in je bila OK, zdaj bi pa mogoče probali še sprej-verjetno se lažje nanaša)? A se da dobiti sprej kje v prosti prodaji ali samo prek interneta?
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 8:38:11
|
|
|
|
al1*
|
Jaz sem Laverin sprej kupila v trgovini, kjer prodajajo ekološke izdelke, sicer v Mb.
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 9:15:25
|
|
|
|
Julija08
|
Aha, potem bi pa mogoče res probala tole Lavero, bom šla v Lekarno vprašat, če jo imajo. A pa je 20 dovolj velik faktor za 21m mulčka, ki se ful upira nošenju klobučka, očal....in pa bog ne daj da bi bil 5 min. pri miru in v senčki...:(((
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 9:25:19
|
|
|
|
Hope2
|
Mi smo imeli lavero, ap nikoli več. Isto je bela, se ne razmaže, povrhu mi je še smrdela. To da se krema ne razmaže mi je vseeno, saj nobena naravna se ne bo vpila in lepo razmazala, ampak vonj me je odvračal. Je pa res da smo iz super hauschke prebekslali na lavero v istem dnevu in je razlika več kot očitna. Julija vse kar je več kot 20 faktor, je kemija. Potem ti je vseeno kaj kupiš. Naš je npr čist blond in svetlopolt, pa mu 20 drži zelo dolgo in precej močno. Skoraj celo poletje smo na morju in domov pride bel (rabimo pa hauschka). Je pa res, da nas ni na plaži med 11 in 16 uro. Na sprehod še gremo ali kam na izlet na plažo pa ne.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.6.2010 9:27:42 >
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 9:45:30
|
|
|
|
marantz
|
Julija08, sporoči če Lavero držijo v Lekarnah!!
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 9:53:22
|
|
|
|
baja*
|
v lekarnah majo novo linijo - Daylong, švicarska zadeva, brez kemičnih filtrov, brez parfuma, spf 30, lepo se maže, jo je pa treba na debelo namazat (kot menda vse kreme z naravnim filtrom)
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 10:56:56
|
|
|
|
sazi
|
Mi imamo za hčerkico Eucerinov Losjon z mineralnimi filtri za zaščito otroške kože pred soncem ZF 25. SMo imeli že lani in sem bila zelo zadovoljna, je pa res, da otročke zelo čuvam pred soncem že itak.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 11:01:39
|
|
|
|
Hope2
|
Sveže info od naših distributerjev za dr. hauscka (kopiram) Lahko vam povem, da so se v Wali odločili da je trenutno ne bodo proizvajali več, saj zahtevajo, da se doda snovi, ki bi povečala zaščito, za katere pa mi nismo pristaši – saj je naša kozmetika 100% naravna. Kako bo v nadaljne Vam ne znam povedati, upam pa, da bo Wala presegla svoje meje in tudi za to iznašla naravno sestavino, katera bi pripomogla še k večji zaščiti.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 11:45:05
|
|
|
|
Julija08
|
IZVIRNO SPOROČILO: marantz Julija08, sporoči če Lavero držijo v Lekarnah!! Sem klicala v našo lekarno (Ljubljana Brod) in baje jo imajo...bom šla verjetno jutri pogledat...
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 11:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tamalo imam kremo Ilrido iz lekarne, faktor 20 ... pa se ful težko razmaže, a je še vseeno boljša kot Mustellina ki se je pa zelo zelo težko razmazala. Zase sem pa za foro kupila Lidlovo (20), ker je na testih zelo dober rezultat dosegla in moram rečt, da sem čist navdušena ... se ful lepo maže in odkar jo imam me še ni spalilo, kar me pri kakih drugih kremah je ... tako da vsakič ko grem v Lidla uč vržem na stojalo, če je še kaka otroška krema na njem, pa je skos razgrabljena ...
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 14:07:14
|
|
|
|
Pinga
|
Oj ! Ja tudi meni je prodajalka rekla da konkurenca zahteva, da se dodajo stvari, ki pa jih oni ne želijo, zato jo rajši umikajo iz prodaje. Uporabljamo pa mi Lavero sprej ki se prav fajn razmaže. Sta bila naša dva kar precej v vodi in na soncu, pa nista bila nikoli rdeča.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 17.6.2010 18:49:08
|
|
|
|
suzanica
|
uv bio - i sanolaborju smo kupili. Se dobro maše, pa še veganska je povrhu.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 18.6.2010 21:16:18
|
|
|
|
sanelaa
|
mi smo tudi v sanolaborju kupili neko francosko kremo.................uvbio...........naravna, vem pa da jo prodajajo tudi v biotopicu.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 18.6.2010 21:38:03
|
|
|
|
Lunanai*
|
Jaz priporočam Daylong (mimogrede, na tržišču pri nas je že ene 5 let, a ni bila prav veliko oglaševana) ali pa La Roche Posay za otroke. Otroške imajo večinoma fizikalno zaščito, ne kemične in so zato zelo bele, to ni toliko odvisno od firme. Ti dve sta oboji preizkušeni in sta super. Faktor pa - čim višji, itak je količina kreme, ki jo nanesemo premajhna (morala bi biti 2 mg/ kvadratni cm kože) in zaščita ni taka, kot piše na škatli.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 18.6.2010 21:48:53
|
|
|
|
frutolina
|
jaz imam Avalon, faktor 22. sem zelo zadovoljna,ker se lepo razmaže, nič ni bel... pa faktor je čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - že stotič 19.6.2010 19:50:25
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: marantz Julija08, sporoči če Lavero držijo v Lekarnah!! Laverinino kozmetiko imajo v DM-u. Mi uporabljamo bubchen. Že leta dolgo. In je ena redkih krem, na katero ni nihče od nas, kljub temu da smo hudi alergiki, alergičen + nisi od nje bel, se dobro razmaže (razen če vzameš tisto v rumeni pakungi na sprej, je čudne modre barve, vse ostale v modrih pakungah niso čudne barve)+ lepo diši + nikogar še ni zažgalo, ko je bil namazan z njo + ni ekstremno draga, ampak je v srednjem rangu.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?