|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za samoporjavitev v nosečnosti
22.1.2005 12:44:45   
MajaG
Pozdravljene!

Sem v 12. tednu nosečnosti(2.). Zanima me, če se je katera med nosečnostjo mazala s kremo za samoporjavitev oz. če ve, ali lahko škodi otroku. Z možem sva namreč povabljena na zabavo, ker pa v solarij ne morem, bi rada svojo belo kožo vsaj malo "poštrihala"!

Hvala za odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.1.2005 13:17:18   
Jessy
Tudi jaz sem v 12. tednu in se mažem s kremo za samoporjavitev, vendar le po obrazu in dekolteju. Sklepam, da tudi, če bi bila kako krema škodljiva, jo mažem po manjši površini, torej jo malo pride v kri, če sploh pride. Mi niti na misel ne pade, da se ne bi mazala, saj sem ne le bela, ampak zelena.

Sem pa prebrala: Be careful with lotions that contain Retinol-A: also taboo during pregnancy. Mogoče ti to kaj pomaga.

lp, Jessy

(odgovor članu MajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2005 10:09:18   
MajaG
Najlepša hvala za odgovor. Tudi jaz razmišljam enako. Verjetno bi bilo kje kaj napisano, če bi res škodilo. No, jaz se bom namazala samo za tisto zabavo, tako da verjetno tudi ne bo težav.

Še enkrat hvala in lep pozdravček tebi in tvoji srčkani bebici.
Maja

(odgovor članu MajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?