Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 28.5.2009 12:04:27
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr Katera je vredu in na kaj moram pazit ko jo nanašam. Imam namreč plesni nastop in sem kar fejst bela, pa za solarij ni časa. Kaj mi priporočate? če si kar fejs bejba, kot praviš, boš zažgala tudi brez kajneda? drugače pa ti svetujem prvo pilin, pol nanos losjona in čez porjavitveno kremo.
|
|
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 28.5.2009 12:14:22
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr Katera je vredu in na kaj moram pazit ko jo nanašam. Imam namreč plesni nastop in sem kar fejst bela, pa za solarij ni časa. Kaj mi priporočate? če si kar fejs bejba, kot praviš, boš zažgala tudi brez kajneda? Bela je fejst, ne bejba. Drugače pa ne vem, pejt zdajle malo ven na sonce ležat.
|
|
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 28.5.2009 12:28:14
|
|
|
|
ssevin
|
če si fejst bela ti odsvetujem kremo, ker ti ne bo nič dobrega nardila. Kdaj imaš nastop? Pa saj če greš 2, 3 krat v solarij bo ok, vsaj nekaj.
|
|
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 28.5.2009 13:49:35
|
|
|
|
mojcapr
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr Katera je vredu in na kaj moram pazit ko jo nanašam. Imam namreč plesni nastop in sem kar fejst bela, pa za solarij ni časa. Kaj mi priporočate? če si kar fejs bejba, kot praviš, boš zažgala tudi brez kajneda? drugače pa ti svetujem prvo pilin, pol nanos losjona in čez porjavitveno kremo. Hvala za če ne bom pač modno fejst bela bejba .
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 28.5.2009 16:16:12
|
|
|
|
ajataja
|
nikar ne nanašaj nobene kreme sama nase,ker si sama ne moreš lepo nardit da ne bi bila flekasta.Bolje bela kot pa katastrofa ,ki je problem pol dol spravit.Pojdi v kozmetični salon naj ti oni namažejo s svojimi kremami oziroma tja kjer imajo tisto za pošpricat .
|
|
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 29.5.2009 9:01:45
|
|
|
|
timoteja
|
Jaz sem letos kupila mleko oz. lotion od Nivea za samoporjavitev, in mi je ful všeč, ker se ga da lepo razmazati, samo ga je treba res lepo enakomerno zamazati, tudi ob pregibih in tako, da potem ne izgleda kaj šlampasto. Čas, da se "naredi" pravi ten , je 2-3 ure, tako da sem se jaz namazala zvečer po umivanju, in je bilo zjutraj prav fajn. Pomembno je tudi to, da je koža čista in gladka, zato prej priporočam, da si narediš piling kože, pa potem namažeš.
|
|
|
|
RE: Krema za samoporjavitev 1.6.2009 12:54:01
|
|
|
|
bellissima
|
Jaz sem tudi zelo bela (jogurt varianta) in že 3 leta uporabljam od Dove samoporjavitveni losijon. Res je, da se moraš lepo in previdno namazati in potem ni nobenih lis. Jaz se namažem res po malo, tako da traja do tri dni, da se naredi prava barva, potem samo še vzdržujem (vsak dan enkrat). Glede na mojo barvo kože vse skupi prav lepo izpade. Aja... pa pazi katero kremo kupiš, ker obstajajo za svetlejšo in za temnejšo kožo. Pa lepo porjavitev želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.