|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za obraz?
16.11.2010 12:00:48   
malania
Zanima me, katero kremo uporabljate za obraz.
Imam mešan tip kože, torej v predelu T bolj masten, ostalo normalno. Trenutno uporabljam kremo od L'occitana (hidratantna s karitejevim maslom). Uporabljam jo že dolgo časa in mi je kar odgovarjala. Trenutno pa se soočam s težavami, da mi rastejo mozolji kot kakšnemu najstniku.. kar je prav grozno. Poleg tega se mi na nosu (pa tudi delono na čelu) koža lupi, kljub temu, da je nos še vedno dokaj masten. Če pa nos npr. namažem s kremo, se mi še isti dan naredijo majni beli mozoljčki...
Skratka grozno... user posted image
Ima še katera podobne težave in kakšno kremo priporočate.
P.S.: Obraz si 1x na dan umivam s peno od Matisa.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za obraz?
16.11.2010 13:19:39   
Katy78
Jaz zdaj že kakšen mesec uporabljam lekarniško kremo za obraz in se mi zdi super. Imajo jih za normalen tip kože, za mastno, za suho in za zrelo kožo. Prej sem kupovala od Nivee, pa mi je šlo na živce da ko sem končno našla eno kremo, ki ustreza, je po nekaj časa ni bilo več mogoče dobiti ker so prišle ven že nove kreme.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2010 13:22:48   
lananai
Garnier Fresh - mi je všeč, ker je tako sveža

http://www.google.si/search?q=Garnier+Fresh&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2010 8:52:49   
~Biba~
otroško z dm-a babylove

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 11:18:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2010 17:13:14   
00PoLoNa00
Alverde z mandljem-tonirana, tako da ne potrebuješ pudra...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2010 20:40:21   
svetlomodra
IZVIRNO SPOROČILO: malania

Trenutno uporabljam kremo od L''occitana (hidratantna s karitejevim maslom

če ti loccitane odgovarja probaj še z OLIVNO kremo, ni tako mastna kakor se sliši.

za mozolje pa naredi glineno masko (ja, tudi to sicer lahko kupiši od loccitane, imajo pri olivni kolekciji), jaz jo naredi iz ašičeve gline, vode in limone. cena je 10 € za pol kg, rok uporaben neomejen. pa probaj jo uporabit še notranje, za pitje.... vsak mora sam probat, jaz verjamem v njem učinek.

ps: mogoče je za trenutne mozolje kriv mrzel zrak zunaj in topel notri. koža se v takih pogojih še bolj masti, da se zaščiti pred zunanjimi vplivi. zato se je pozimi treba namazat z mastno kremo in ne s hidrantno.

< Sporočilo je popravil svetlomodra -- 14.12.2010 20:42:35 >

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2010 6:23:49   
NJ13
Tudi jaz imam mešan tip kože. Uporabljam LOUIS WIDMER DNEVNO KREMO UV ali HIDROAKTIVNO EMULZIJO, na T predelu pa po potrebi SEBO FLUID. Za nočno nego pa HRANILNO KREMO. Vse od istega proizvajalca.
Kreme imajo izjemno "lahke" teksture, primerne so za občutljivo kožo.
Če jih nimajo v lekarni, jih prosim, da jo naročijo za mene in naslednji dan jo že imajo. V Švici, Avstriji ... najbolje prodajana kozmetika v lekarni. Odkar jo sama uporabljam, vem, zakaj.
lpNada

(odgovor članu svetlomodra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2011 10:59:59   
orhideja75
meni pa Juvena zelo odgovarja

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu NJ13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2011 8:52:23   
Jada82
Jz mam tud tak tip kože. Trenutno imam še od Nivee za mešano kožo. Mi odgovarja. Vendar sem sedaj šla na Oriflame, pa bom poskusila njihove kreme. Pred leti sem jih že uporabljala in kot se spomnim, so mi ble fajn. Mah ne vem, taka sem, da moram na vsake tolk časa zamenjat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.