Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 12:51:59
|
|
|
|
dory
|
Tud pr nas je calgel bolj tako tako...mam pa se osanit homeopatske kroglice,ki jih kar ne upam poskusit...mogoce ima katera s tem izkusnje :)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 13:08:58
|
|
|
|
Pandi
|
Dentinal -Italija: preuzkušeno pri dveh, ocena: zelo učinkovit (ima efektivne protibolečinske učinkovine - dlesen rahlo omrtviči). Seveda je potrebno pri uporabi paziti, najbolje pa je, da sam probaš, kako deluje ;)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 15:08:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pazte, da ne boste s calgelom mazal po zobkih!
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 15:30:10
|
|
|
|
tina.nika
|
BALSAMO PRIMI DENTI je super!:bravo::sloncek:
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 15:33:01
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi imamo Dentinale iz Italije pa se mi je zdel zelo fajn. Sem probala pri sebi in tako fajn hladi.:)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 16:39:42
|
|
|
|
LEJLA
|
Jaz sem ravno eno uro nazaj nasemu :duda: dala eno homeopatsko kroglico (prvic). Sicer je neka druga znamka "Hylands". Ampak se je res v trenutku raztopila pod jezickom in cez dve minutki sem ga polozila na zofo in je v parih minutkah zaspal 9nebesa. Si pa sploh nisem mislila, da da tolk matrajo zobki :(
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 20:42:03
|
|
|
|
Urša
|
Mi mamo Dentinox gel iz Avstrije in jo namažem, pa se mi zdi, da je bolš... vsaj jokat neha. Sm sprobala na sebi, pa kr orng shladi. ;)
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 21:37:16
|
|
|
|
Sonka
|
Mi imamo gel OSA iz Avstrije, nam je super. Zraven smo kupili tudi homeopatske kroglice, mislim, da OSANIT (jih nimam pri sebi). Kroglic še nismo dajali, ker je bil gel dovolj.
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 22:50:24
|
|
|
|
Tipi
|
Kje pa se kupijo te kroglice? Lp
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 6.10.2004 23:44:48
|
|
|
|
mammika
|
Dentinale v Italiji.Se jo pa da dobit takoj tukaj čez mejo v Trbižu.Nam zeloooo pomaga.Tudi mi smo zadnja dve noči spali nič,dokler nisem pogruntala da so zobeki. LP :sloncek:
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 7.10.2004 6:58:18
|
|
|
|
Žiga
|
Tale dentinal se da dobiti v lekarnah v Italiji, a ne? Mam eno kolegico v Luciji in bom opprosil, če gre iskat... LP Ž.
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 7.10.2004 6:59:53
|
|
|
|
Žiga
|
Kakšne pa so tele homeopatske kroglice? Predvsem sestavina me zanima? Pa katera je tista snov, ki deluje na bolečino? A deluje kot lokalni anestetik ali kako drugače? Ribica: zakaj s Calgelom ne smemo po zobkih? LP Ž.
|
|
|
|
Krema za lajšanje bolečin pri zraščanju zob 7.10.2004 14:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker baje uničuje sklenino. v iskalnik vtipkaj calgel, je v eni debati vse obrazloženo!:) lp,:fis:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?