Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 26.2.2007 13:58:06
|
|
|
|
petja
|
Jaz imam sicer ful rada Nuxe kozmetiko, ampak od njihove anticelulitne kreme sem pa dobila tako alergijo (še nikoli v življenju nisem imela alergije ), da sem imela cele noge in trebuh rdeče, na koncu že v hrastah (zaradi praskanja), pa še na tablete so me dali (proti alergiji). Samo toliko v opozorilo ... Sicer ti pa bolj priporočam Afrodita anticelulitne tretmaje. Pa še ceneje je .
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 26.2.2007 14:02:36
|
|
|
|
ANYU
|
Sprobala sem Vichy-jevo in mi je bila super , po 2 tednih redno uporabe je bila koža lepo napeta in gladka, pa še diši mi lepo, za Nuxe pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 26.2.2007 14:03:28
|
|
|
|
yaris
|
Vichy Res pa je, da telovadba in pitje vode, da boljši rezultat. Jaz sem nekaj časa po porodu uporabljala Vichy pa sem bila kar zadovoljna z njo. Od začetka nosečnosti imam celulit, pred nosečnostjo pa ga nisem imela. Kar groza me je, ko se bo potrebno dat poleti v kopalke.
|
|
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 26.2.2007 22:30:58
|
|
|
|
*babymouse*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Jaz imam sicer ful rada Nuxe kozmetiko, ampak od njihove anticelulitne kreme sem pa dobila tako alergijo (še nikoli v življenju nisem imela alergije ), da sem imela cele noge in trebuh rdeče, na koncu že v hrastah (zaradi praskanja), pa še na tablete so me dali (proti alergiji). Samo toliko v opozorilo ... Ja, tudi jaz, žal in to kakšen teden nazaj. Pa najprej nisem bila prepričana da je to vzrok, ampak v naslednjih dneh sem imela enake simptome kot Petja, srbelo me je non stop (edino tablet nisem jedla). Še danes imam nekaj hrastic po stegnih. In to naj bi bila neka ultra naravna kozmetika za 7 jurjev Vichyjeve kreme sem tut že sprobala, koža postane po nekajkratni uporabi kar fino napeta, žal pa rezultat traja samo toliko časa, kolikor se mažeš. Od Afrodite sem imela Cekropija gel, ki ima meni dokaj neprijeten vonj, pa tiste njihove slim hlače (žabe), za katere sem vsakič rabla pol ure, da sem jih spravla nase, ker so tako ozke. S temi žabami na sebi naj bi bil potem nekaj časa fizično aktiven, sam kaj ko sem jest vso energijo porabla za oblačenje .
|
|
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 26.2.2007 23:06:38
|
|
|
|
Moyca_
|
ok no sedaj sem tudi jaz že razmišljala o tej kremi, ampak me je sedaj kar malo strah, da bi denar kar vstran vrgla. Če ima katera doma to kremo, ki povzroča čudne reakcije in je ne bo več uporabljala se priporčam za odkup, da ravno ne mečem denarja vstran
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 27.2.2007 9:10:44
|
|
|
|
petja
|
Jaz ti jo DAM, sam boš morala počakati do sredine marca, ko se vrnem v Slovenijo. Kupit jo pa ne, ker kot kažeres povzroča alergije, pa jst res nisem na NIČ DRUGEGA alergična. Sem pozdravila alergijo in jo še enkrat sprobala, ali je bil res problem v tej kremi, pa sem bila po 10 minutah taka, da sem šla sam tablet vzet .
|
|
RE: Krema za celulit Nuxe ali Vichy.. 27.2.2007 9:26:36
|
|
|
|
Moyca_
|
o super petja bom počakala
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?