Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za afte v Avstriji 25.5.2009 11:27:38
|
|
|
|
pupika
|
Nam je lani poleti pomagal cikaflogo gel, pa veliko sladoleda je pojedel, je bila pa pri nas res kriza, ker nič drugega ni mogel jesti in ne piti, tak, da je večinoma prejokal, ker je bil tako lačen in žejen.Sladoleda pa je ogromno pojedel.
|
|
|
|
RE: Krema za afte v Avstriji 25.5.2009 12:45:40
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Pupika hvala za odgovor. A to je ta krema, ki se dobi samo v Avstriji? Kako dolgo je pa to trajalo pri vas? So pa res grozna nadloga te afte. Čeprav naša saj pije, hvala bogu (čeprav ne glih velik). Pa vročina je tudi spremljala izpuščaje?
|
|
|
|
RE: Krema za afte v Avstriji 25.5.2009 13:24:16
|
|
|
|
pupika
|
Pri nas je bilo po 3 dneh malo boljše, drugače pa je normalno lahko jedel po kakem tednu ali po 10 dnevih. Se pa ta krema dobi pri nas v lekarni in ima tudi antiseptični učinek, jaz sem mu tudi pred jedjo dajala calpol ali lekadol, da ni občutil take bolečine in je takrat vsaj malo lahko pojedel, pa z tantum verde smo tudi mazali, drugače pa nam je še najbolj pomagala ta krema cikaflogo gel.Vem, da je hudo, ker pri nas skoraj nič nismo spali, se mi je zdelo, da je bilo to hujše kot kaka viroza.
|
|
|
|
RE: Krema za afte v Avstriji 25.5.2009 22:31:19
|
|
|
|
Lejči
|
Lahko poskusiš tudi z gengigelom. a ima mogoče slinavko?
|
|
|
|
RE: Krema za afte v Avstriji 26.5.2009 7:50:11
|
|
|
|
pupika
|
Lejči nam gengigel ni toliko pomagal kot pa cikaflogo gel, baje je tudi dobro olje tea tree od justa, samo nisem sigurna da je dobro to za malega otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?