|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za afte v Avstriji
25.5.2009 7:17:37   
Pingvinčica
Naša 14.mesečnica je staknila afte. Vse skupaj se vleče že od srede, vendar smo afte odkrili šele včeraj. Slišala sem, da se baje v Avstriji dobi ena dobra krema zoper to nadlogo. Ali katera ve, če je res učinkovita? Ali pa ima kakšen drug nasvet, kaj bi še pomagalo? Za zdaj mažem z propolisom in calgelom (kolikor seveda pusti). Za vsak nasvet bom zelo hvaležna. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za afte v Avstriji
25.5.2009 11:27:38   
pupika
Nam je lani poleti pomagal cikaflogo gel, pa veliko sladoleda je pojedel, je bila pa pri nas res kriza, ker nič drugega ni mogel jesti in ne piti, tak, da je večinoma prejokal, ker je bil tako lačen in žejen.Sladoleda pa je ogromno pojedel.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 12:45:40   
Pingvinčica
Pupika hvala za odgovor. A to je ta krema, ki se dobi samo v Avstriji? Kako dolgo je pa to trajalo pri vas? So pa res grozna nadloga te afte. Čeprav naša saj pije, hvala bogu (čeprav ne glih velik). Pa vročina je tudi spremljala izpuščaje?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 13:24:16   
pupika
Pri nas je bilo po 3 dneh malo boljše, drugače pa je normalno lahko jedel po kakem tednu ali po 10 dnevih. Se pa ta krema dobi pri nas v lekarni in ima tudi antiseptični učinek, jaz sem mu tudi pred jedjo dajala calpol ali lekadol, da ni občutil take bolečine in je takrat vsaj malo lahko pojedel, pa z tantum verde smo tudi mazali, drugače pa nam je še najbolj pomagala ta krema cikaflogo gel.Vem, da je hudo, ker pri nas skoraj nič nismo spali, se mi je zdelo, da je bilo to hujše kot kaka viroza.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 22:31:19   
Lejči
Lahko poskusiš tudi z gengigelom. a ima mogoče slinavko?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 7:50:11   
pupika
Lejči nam gengigel ni toliko pomagal kot pa cikaflogo gel, baje je tudi dobro olje tea tree od justa, samo nisem sigurna da je dobro to za malega otroka.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2009 10:59:38   
Pingvinčica
Jaz sem ji zdaj kar z calgelom in propolisom mazala in se je 100% izboljšalo. Tudi pediatrinja je rekla, da je najbolj preiskušen propolis.  Hvala vam punce za vse.user posted image Slinavka pa ni (na srečo), sem tudi jaz to takoj vprašala pediatrinjo. 

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?