|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema proti gubam
21.2.2007 19:24:11   
inara
PUNCE.

zanima me kdaj ste pričele uporabljat kremo proti gubam? Stara sem 26 let in mogoče bi začela kako uporabljat.Kaj mi svetujete glede na to, da imam suho kožo? Kaj mislite, če bi uporabljala kremo proti gubam, a le nočno?Zjutraj si namreč dam puder in res nimam časa si nanašat kremo pa pol čakat, da se vpije in se pol pudrat in ličit.Jaz si kar mal kreme s pudrom pomešam pa gremo dalje...

Kaj mi predlagate in koliko krema stane?????

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 21.2.2007 19:30:42 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KREMA PROTI GUBAM
21.2.2007 19:25:33   
Anonimen
Ti in tvoje gube boš pa počasi na drugem forumu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2007 19:47:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sem vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Meni so danes poslali od nivee mail,da dobim njihove izdelke proti gubam no vzorce krem dnavne,nočne in okoli oči.Sem zahtevala in morajo dat,ker ne mislim nekaj kupit in mi potem ne odgovarja.Pa mi jutri baje pošljejo po vsaka dva vzorca.
Jaz delam vedno tako tudi v drogeriji zahtevam vzorce in,če mi odgovarja kupm,če ne pa ne.Probaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2007 19:49:15   
Anonimen
Kako so reklamirali tisti novi puder ali podlago,ki te v trenutku pomladi baje za pet let.
Pa sem šla po vzorec dobila kar tri pa je slabše od pudra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2007 21:57:58   
muha1
Meni je rekla kozmetičarka, da pred 30.letom ne uporabljati krem proti gubam, saj še koža ni zrela in bi lahko naredila več škode kot koristi. Drugače pa je odvisno od posameznika. Ti najbolje veš, kaj potrebuje tvoja koža oz. kaj ti najbolje ustreza.
Jaz uporabljam od Loreala, tisto sivo, ki gladi smejalne gubice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2007 22:35:28   
zverinca
Jaz uporabljam od Loreala,
IZVIRNO SPOROČILO: muha1
Jaz uporabljam od Loreala, tisto sivo, ki gladi smejalne gubice user posted image

Pa si že 30? user posted image

Jaz tudi par dni o taki kremici razmišljam, sam se še kar nisem odločla si jo kupiti. In si je tudi še ne bom....

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2007 9:57:09   
TaisTa
IZVIRNO SPOROČILO: muha1

Meni je rekla kozmetičarka, da pred 30.letom ne uporabljati krem proti gubam, saj še koža ni zrela in bi lahko naredila več škode kot koristi. Drugače pa je odvisno od posameznika. Ti najbolje veš, kaj potrebuje tvoja koža oz. kaj ti najbolje ustreza.

Kozmetičarke itak marsikatere nimajo pojma. Pa izraz 'Kreme proti gubam' je bolj iz trte izvit. Take kreme ponavadi vsebujejo precej AOK, AOK pa potrebujemo prav vsi, ne glede na starost. In po čem se kreme 'za zelo kožo' razlikujejo po kremah 'za mlado kožo' ? Samo v tem, da so tiste za zrelo kožo bolj mastne in imajo več antioksidantov. Zakaj torej ne bi npr. ena 18 letnica, ki ima suho kožo, uporabljala 'kreme proti gubam' ?
Drugo je, če ŽE imate gube in bi jih rade odpravile. Sicer to ne bo uspelo drugače kot pod nožem, so pa kreme, ki imajo take učinkovine (npr. kofein ipd.) ki kožo 'po domač povedan nategnejo' za kratkotrajen čas in se vam zdi, da so gube manj vidne. Takih krem pa res ni najbolje dajat na bolj mlado kožo, ker le-ta še ne potrebuje takega učinka.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2007 10:12:27   
Felicity
Pa imaš sploh že gube? Pri 26?

Jaz jih imam 28, pa ne uporabljam kreme proti gubam. Ne potrebujem, zaenkrat.

(odgovor članu TaisTa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2007 10:18:53   
TaisTa
Kreme proti gubam so nekaj drugega kot kreme ZA ODPRAVLJANJE gub.
Kremo proti gubam lahko nucaš tudi že pri 15 ali še prej - za tako kremo je pomembno samo, da ima veliko AOK in ustreza tipu tvoje kože. Ker take kreme se uporablja zato, da boš imel GUB NA STARA LETA ČIMMANJ. Kreme, ki PA ODPRAVLJAJO GUBE, pa povečini ne delujejo oziroma če že, so primerne samo za starejšo kožo.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2007 10:33:23   
Putka
Veliko je tudi odvisno od genetike. Bolj mastna koža se kasneje guba, suha in veliko sončena pa hitreje. Ene so precej gubaste že pred 30-im. Enim pa kolagen ne popusti do poznih srednjih let.

Jaz sem vse možne testerje po lekarnah sprobala in meni najbolj paše Vichy Miokine (se mi zdi da je to) za okrog oči in kerma za obraz od Nuxe Nirvanesque (pa še prijeten vonj ima). Je res vse skupaj malo dražje kot kaka Nivea, ampak je pa razlika očitna. Sicer pa ima Vichy za njihovo kvaliteto najbolj ugodne cene. Neke brezvezne Loreal pa Garnier so skoraj isto, pa ni primerjave.

(odgovor članu TaisTa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2007 10:47:51   
bumerang
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Sicer pa ima Vichy za njihovo kvaliteto najbolj ugodne cene. Neke brezvezne Loreal pa Garnier so skoraj isto, pa ni primerjave.

Kdo ti je pa to povedal? user posted image

Vichy so ene najslabših krem, polne alkoholov in to z visokimi koncentracijami. Poznam kar par gospa, ki so, še v časih, ko se je pri nas ni dobilo oz. samo v dutyjih s tujimi potnimi listi, kreme švercale iz Italije, in plačevale mastne dnarce in imele po kakem desetletju hude alergije in fajn uničeno kožo.

Nekatere Garierove kreme pa so ene najboljših čeprav stanejo malo.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?

3 mesece. (6%)

6 mesecev. (9%)

12 mesecev. (13%)

24 mesecev. (2%)

Več kot 24 mesecev. (17%)

Nisem dojila. (53%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!